0 oy
928 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

6 yaşında kızım. Bu saç heeergun bu hale geliyor. Günde 6-7 kere taramak zorunda kalıyorm böyle olmaması için. Napcam ben ya cok kuru ve çok kıvırcık bir yapısı var. Şampuan değiştim. Kremler yağlar neler kullandım fayda etmiyor. Durulanmayan krem önerisi var mi

image

26 Cevaplar

0 oy
(1,929 puan) tarafından
Totex fon suyu al kullan benim kizmin saclarida boyle bu kadar uzun degil hatta daha kabarik kivircik onla gayet kolay  aciyorun 
tarafından
Daha sonra gün içinde yine karışma oluyor mu. Ben öldüğüm halde karmakarışık oluyor. 6 yaşında olmasa sıfıra veresim var :D
(1,929 puan) tarafından
Orgulu sac nasi karisir gi ben kendim kuaforde calistim uzun bi zaman birak kivircik kabarik ve dolasiyorsa sikica or birak gunde 10 sefer sac mi yapiyon sen dedigimi al kuru hic bi sekilde tarama obu *** ibla tara kolay tararsin
tarafından
Örgülü saç karışmıyor. At kuyruğu topuz istiyor kızım. Daha 6 yaşında taç ile gezmek istiyor. Azıcık bir salsin saçları yarım saate pert
(1,929 puan) tarafından
Sen o saci kisalttir ozaman yaoacak baska caren yok canim kesildikce duzelir
tarafından
Yarın yeniden kestircem :(
-Reklam-
0 oy
tarafından

image

cnm benim saçlarimda kuru taradiktan sonra bile birbirine giriyordu akrabam onerdi banyodan sonra her sac taramada bi damla alip sacima sürüp aninda acıyordu ve güzel kokusu var ipek gibi oldu kullana kullana tavsiye ederim şimdi kullanmaya gerek duymuyorum sacim bu krem sayesinde yumuşacik oldu şokta satiliyor
tarafından
Kullandım bundan :(
tarafından
İşe yaramadi mi ben 1 2 yil kullandim ara vermeden sonra duzeldi sacim
0 oy
(485 puan) tarafından

image

bunun turuncusunu kullanıyorum ben canım saç taramak cidden çok kolay fon suyu diye geçiyor iki fis fiş iş tamam birmilyoncularda var canım 30tlye aldım ben kendime kullanıyorum sacmadimi açmıyor başka şey sarı olduğu için çok karışıyor sürekli taramaiyorum çocuktan bu kurtarıcı benim icin
tarafından
Yaaa bunu mutlaka denicem çok teşekkür ederim ❤️ duymamıştım daha önce
(485 puan) tarafından
Dene canım kolaylık valla kuaförlerde hep kullaniyo bunu :)
0 oy
tarafından
Benim kızımin saclarida öyle 10 yaşında cansız kivircik ve kuru ne denediysem care olmadı sadece elidor turuncu şişe yumuşatiyor
tarafından
Kız bende de var o ama kaybettim :D yeniden alıp denicem cok teşekkür ederim
0 oy
(937 puan) tarafından
Alt kısım çok yıpranmış bence kesin çocuk da rahatlar biraz sonrasında açıcı sprey kullanabilirsiniz 
tarafından
Daha 10 gün oldu kesileli kat da verdik. Bir karış saç kesildi ama yine ayni
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Her banyodan sonra ör sabahları aç tara geri ör dolaşmak çok fazla
tarafından
Gece yatarken bile örüp yatırmaya başladım artık. Tek kurtarıcı örmek oldu gercekteb

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 631 göst.
26 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,041 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 287 göst.
5 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 229 göst.
6 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 162 göst.
6 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

414,030 soru

12,461,313 cevap

46,721 kullanıcı

Kategoriler

...