0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (193 puan) tarafından
Bebegim 18 aylik mama sandalyemiz yok bende yere yuksek yastik ve sofra.bezi serdim yastga yaslanipta yiyor masaya gelince full dagtyo masayi siz nerde yediriyosunuz

8 Cevaplar

0 oy
(388 puan) tarafından
Kucukken koltukta yediriyodum simdi kendi yiye bilecegi yemekleri yere ortu serip oturtuyorum kendisi yiyo
(193 puan) tarafından
Ben makarna vs veriyorum ama direkt saclarina dokunuyor bitlenir diye korkuyorum
(388 puan) tarafından
Yok kiz bisey olmaz sık banyo yaptir her yemegi kendi yemiyodur zaten kendin yedirt bazen eline ver
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben iki tane büyüttüm hiç mama sandalyesi kullanmadım o yerde yiyorsa bizde yerde yiyoruz 
(193 puan) tarafından
anladim cnm
0 oy
(303 puan) tarafından
Valla canım biz heep yerde yiyoruz oğlumda alıştı benimkiide 19 aylık kahvaltı da pusete koyuyorum gün içinde de tepsiyi ortamıza alıyoruz oda yanına oturuyo öyle yiyoruz
0 oy
(2,830 puan) tarafından
Yastığa yatırıp yediriyorum yada oturtarak 
(193 puan) tarafından
Bende yaslandirip yediriyorum
(2,830 puan) tarafından
Yesinlerde nasıl yerlerse yesinler yemeyen çocuk çok zor
(193 puan) tarafından
Bazen hasta olunca hic yemiyor
(2,830 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun inşallah
(193 puan) tarafından
Amin hepimizin
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Daha bebek 22 HAFTALIK (karnımda) eşim gitmiş mama sandalyesi almıs =/ şimdiden hazır yani canım insallah ek gıdaya çabuk geçer de kullanmak nasip olur :) hayır Bi de kurdu koydu odasına :)) önüne de mama tabağını koymus içine de Bi peluş oyuncak :)) 
(228 puan) tarafından
:)) hayırlı sağlıklı gelsin inşaAllah
(4,394 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun :) ❤️
0 oy
tarafından
Biryere destekleyip yediriyorum
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Mama sandalyesi aldım ama onda yemiyor kaldırdım şimdi yer sofrası seriyorum hep oda yanıma oturuyor öle yiyor bazen sofrayı dört dönüyor halım sürekli leke içinde kalıyor akşama kadar günüm mutfakta yedir sil yıka :))
0 oy
(14,925 puan) tarafından
Mama sandalyesi var da mama yerken yastıkta yediriyorum bugün koltukta oturarak kahvaltı yaptı değişik gidip geliyoruz işte :) 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 190 göst.
15 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
4 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 237 göst.
+1 oy
5 cevap 162 göst.
1 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde -srn- (13,027 puan) tarafından soruldu

413,165 soru

12,439,311 cevap

45,923 kullanıcı

Kategoriler

...