0 oy
104 göst.
Diğer kategorisinde (788 puan) tarafından
5 aylık uyaniyo 5 dk oynuyoruz falan sonra huysuzlanmaya başlıyo karnı tok eminim uykusu da yok çünkü yeni uyanmış oluyor. Doktor kontrollerinde herşey yolunda deniliyor hep ama bazen dokunsan ağlıyo ağlamaya yer ariyo yani. Disleri mi çıkıyor acaba eğer dişse ne yapabilirim ağrısını azaltacak 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Diş olabilir canım yapilacak pek bişey yok diş jelleri var biraz olsun rahatlatiyo 
(788 puan) tarafından
Onları duydum evet diş olduguna emin olsam direk alicam ama derdi ne çözemiyorum bi türlü :(
tarafından
Atak haftasında da olabilir canm bir araştır ara ara her bebekte huysuzluk olur
-Reklam-
0 oy
(2,830 puan) tarafından
Kızım 18 aylık doğduğu ilk günden beri huysuz 
(788 puan) tarafından
Huyu bu olabilir diyosun yani ;(((
(2,830 puan) tarafından
Seninki diş de olabilir huyu öylede olabilir inşallah geçicidir huysuz bebek insanı öldürüyor resmen ben neler çekiyorum bilemezsin
0 oy
tarafından
Aynı benim bebeğimi anlattın o da beş aylık surekli huzursuz ağlıyor. Bende götürdüm her şeyi normal dedi doktor. Bende diş çıkartıyor dedim doktor baktı yok diyor. 
(788 puan) tarafından
Aynen bizede dişe dair bi belirti yok dedi ama çıkmadan aylar öncesinden ağrı yapar diye duymuştum bide herşeyi ısırmak istiyor salyasi akıyor ondan da dişe bağladım biraz. Sizinki de öyle mi
tarafından
Evet herşeyi ağzına götürüyor damagini kasıyorum damak kasiyicisi aldım. Salyasi 3 aylikken akmaya başlamıştı
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Hamileliğin nasıl geçti hamileliği stresli ağlak geçenlerin bebekleri de öyle olurmuş diye duymuştum 
tarafından
Gerçekten mi ? Hamileliğim boyunca sürekli ağlattılar uzduler hatta doğumdan bir gün önce sinir krizine girdim. Bebeğim de çok huysuz
(4,394 puan) tarafından
Evet canım çok yerde okudum ben bunu araştırmalarda misal bebekte hic Bi sorun hastalık vs yok ama sürekli ağlak huysuz Bi bebekse o annenin hamileliğini inceliyorlarmıs ve o annenin hamilelikte çok stresli üzüntü içinde geçirdiğini tesbit ediyorlarmıs
tarafından
Bilgilendirdigin için teşekkür ederim. Bunu desem kimse inanmaz bana özellikle eşim ve kayınvalidem
(4,394 puan) tarafından
Amann bırak onları canım sen şu saatten sonra kendine ve bebeğine odaklan hayattaki en önemli şey o senin için kendini ve bebeğini mutlu etmeye odaklan ❤️
tarafından
Aynen canım  doğru dedin.
0 oy
tarafından
Kucakta gezmek istiyorlar benimki de çabucak sıkılıyor oda oda gezdirecekmisim etrafa bakacakmis
0 oy
tarafından
Gazı vardır diş çıkarıyodur sıkılıyodur 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 267 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 229 göst.
23 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Elanur888 (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 252 göst.