Ay resmen kendimi gördüm ya lohusalikta mahvetti beni bide burda kaldi evi üst katta olmasina rağmen. Ben kavga ettim hergün gelme dedim cocugu uyutuyodu alip uyutma dedim. Bi basladi ağlamaya eşim hakli oldugumu bildigi halde annesine hak veriyor. Eşimi cok sevmeme ragmen anneme gidiyodum kayinpederm işten gelip durdurdu. Ne yaparsan yap kavga etme kavga ettigin an haksiz duruma dusersin o senin öfkene yenik düşmen için şuan her şeyi hemde her şeyi yapacak çünkü benimki de aynı. Coronada kimse ziyarete gelmesin dedim evime 50-60 kisi topladi. Gelir cicegimi sular camasirimi katlar çöpümü atar yapma dedigm halde cocugu uyutur gözüme baka baka. Bebege emzik ver dedi inadina vermedim sürekli emdi, emzik versem alip gidecekti belki. 1 aylik bebege insan hadi gel seninle bizim eve gidelim der mi düşündükçe sinir oluyorum. Suan hicbirsey yokmus gibi davraniyo herkes ama zayif noktalarini belli etme hicbisey anlatma istemedigin biseyi assslaaaaaaa yapma. Bu hayat senin. Benim ailem istanbulda 6 saat uzak burda kimsem yok. Senin varsa çık hergün git. Yoksa da o sana 8 de geliyorsa sen de 7 de git. Biz özel animizi bile alelacele yaşardık kaynanam gelcek diye, bk var gibi gelir emziriyorum göğsün acik kendini kaybettin derdi evimden gitsen göremeyeceksin diyemedim. Allah sabir versin bizlere. Öfkene yenik düşme sakın istemedigin seyleri de yapma biz hayir demedigimiz icin tepemize cikiyolar. Simdi gık diyemiyo bana