0 oy
167 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Bebeğim 5 aylık ek gıdaya basladik . Bu mamalardan vermek istiyorum ilk üç gün tadım şeklinde mi vermeliyim açıldıktan sonra hemen tüketilmesi mi gerekir ? Bebek bakımda kimse yok 

image

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kullanım şeklini bilmiyorum ama merak ettim özel değilse neden 1 ay daha beklemiyorsun canım birde çok sağlıklı değil ki bunlar kendin yapsan 
tarafından
4 buçuk aylikken başladık.  Doktorum söyledi ek gıdaya başla diye ayına göre kilosu geride anne sütü ve mama içiyor. Meme reddi yaşıyorum üç aydır.  Bunları ben satın almadım anneyim yolladan hediye geldi
tarafından
Anladım canım löp löp et olur inşallah o halde 3 gün kuralına uymak mantıklı geliyor bana Ama sen bilirsin yinede ☺❣
-Reklam-
0 oy
(14,776 puan) tarafından
Bi ara bende verdim hâlâ var ama vermiyorum buzdolabına koyuyorum o ayda 2 kere yediriyordum. 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(7,620 puan) tarafından
Simdi bunlari attın topa tutacaklar canım seni:(((
(7,620 puan) tarafından
Bu sebzeli olanini isitman gerekiyor
tarafından
Anneyim yolladan geldi bunlar. Daha önce hiç kullanmadım ısıtmak mi gerekiyor teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Hangi marketten aldın canım ya bende veriyordum da hep aynıları var bizde böyle muzlu yoğurtlu hiç yok markette 
tarafından
Denebunu gibi googleye anneyim yolla yaz üye ol
tarafından
Çıkmıyor ya :( şansım mi var sanki
tarafından
Üye olduktan hemen sonra çıkmıyor canım ordaki bilgileri doldur her hafta güncelle çıkınca telefonuna mesaj geliyor
tarafından
Kuzum hiç giriş ol felan yokki video var hep başka bişey çıkmıyor googlede :/
tarafından
Şuan bende baktım evet yok giris yapılmıyor.
0 oy
(7,620 puan) tarafından

image

ben evde meyve vs olunca ezip veriyorum acil durumlarda bunlardan yediriyorum acildiktan sonra buzdolabinda en fazla 1 gün bekletiyorum benim oğlum 8 aylik
tarafından
Oo bayağı zulalamissiniz ☺️
tarafından
Abla masallah
0 oy
tarafından
Boncuk kendin yapsana seftaliyi sooy bir kavanoza koy blender vur aynı oluyor aynı şekilde tüm meyveleri yapabilirsin bunlar hiç sağlıklı degl
tarafından
Şeftali aradım taradım koca Kayseri'de bulamadım. Evde armut suyu vs veriyorum.
0 oy
(1,563 puan) tarafından
Kemik suyu olanı sıcak suyun içine koy ısıt benmari usulü diğerinde oda sıcaklığında yedir ilk önce tadimlarin bitmediyse tadım yaptır oyle yedir açıldıktan 24 saat dolapta durabilir harici kullanma bebeğine
tarafından
Hiç tadım yaptırmadım bu mamaları . Teşekkür ederim ☺️
0 oy
tarafından
Ben sebzeliyi ısıtıp veriyordum. Isıt ver sende ne kadar yerse. Sonra buzdolabına kaldır. Yarın da ver daha kaldıysa verme. Kaynar suyun içine kavanozu koyup ısıt 
tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
tarafından
Canim kavanoz vereceğine hero baby nin toz olanı var onu ver bize doktor onu verebilirsin demişti kavanoz mamalar hep çürük meyve sebzeden yapılıyor sağlıklı degil
tarafından
Evde bende meyvenin sularını veriyorum . Toz olanı nasil
tarafından
Mama kutusu gibi ılık suyla hazırlayıp veriyorsun gece de tok tutar.. ben bebeğime asla hazır bişey vermedim bu hero baby de doktorun tavsiyesiyle verdim
tarafından
Anladım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 219 göst.
21 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Happymommy (1,987 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 191 göst.
1 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 69 göst.
18 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde İkra (156 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.
23 Ekim 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,688 soru

12,282,724 cevap

37,938 kullanıcı

Kategoriler

...