0 oy
199 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
Kızlar kaynanam ile çok sorun yaşadım beni ilk zamanlar istemedi sevmedi  ama 3 yıl oldu son zamanlarda biraz düzeldi galiba eskiden yaptıkları yüzünden takıntılıyım demin aradı mesela oğluma zayıflamış kuzum  felan dedi annem rahatsız onu sordu eşim için orda olsa yardım eder felan dedi aslında güzel bişey dedi ben bu güzel cümleyi atlayıp oğluma  zayıflamış demesine takılıyorum böyle böyle kendimi hasta edecem ben bu haydan nasıl vazgaçeçem  geçmişte olan oldu diyip yoluma devam edemiyorum 

4 Cevaplar

+1 oy
(3,081 puan) tarafından
Çaresini bulan bana da söylesin. Bazen eşim annesine benzer laflar söyleyince yada annesine benzer bi yönünü görünce ondan bile soğuyorum.
(4,379 puan) tarafından
Valla al benden de o kadar. Bekleyelım bakalım köşede :)
(66 puan) tarafından
Ben diyorum ki bana çok sıkıntı yaşattı fikrini zikrini  biliyorum  beni sevmediğini biliyorum o yüzden mi her dadiği batıyor
-Reklam-
0 oy
(7,619 puan) tarafından
Tek başına yenebileceğin bir durum degil
(66 puan) tarafından
Resmen hayattan zevk almıyorum
0 oy
tarafından
İncinmissin kuzum sinirlerin yıpranmış 
0 oy
(4,379 puan) tarafından
Bugün  tam da buna benzer bir konu acmayı düşündüm . Pek bir zamanim olmadi ama. Simdi  görünce  yazmak istedim. Ben de bildiğin  takıntı haline getirdim kendi icimde iyice boğdum kendimi.  Artık iyi de soylese batıyor bana. Sanırım  bizim iş  psikologluk cNım. Allqh kolaylık versin.
(66 puan) tarafından
Sonra ne oldu canım düzeldimi
(4,379 puan) tarafından
Eşim  uyara uyara tepki vere vere törpüledi ama hala hissediyorsun tabi. Bir de bir kere insan kopunca kopuyor gönül  uzaklaşıyor  yani
(66 puan) tarafından
İnsan değişmiyor ki eşin biliyorsa gene iyi benimki aşırı kıskanç
(4,379 puan) tarafından
Değişmiş  gibi yapıyor  ama o da yapay duruyor canım. Aynen esimin farkinda olup daha bana laf kalmadan önüne  set koymasi annesini baya frenliyor cok şükür. Bir de bir takim yaşadıklarımiz gösterdi  eşime  gercekleri.
(66 puan) tarafından
Şükür canım aynı kaderi paylaşıyoruz yalandan yaptıkları çok yapay  duruyor yapmacık samimiyetsiz Allah büyük bakalım

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 243 göst.
+1 oy
4 cevap 78 göst.
30 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Zezeee97 (28 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 49 göst.
+1 oy
2 cevap 71 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu

412,452 soru