+1 oy
60 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından

5.5 yasinda oğlum var 11 haftalik hamileyim sürekli karamsar oluyorum korkuyorum nasıl buyuyecek ya bakamassam ya ilk oğlumu çok boslarsam diye endişeleniyorum gözüm korkuyor nasıl basedebilirim 2.cocuklar nasıl büyüyor:/

4 Cevaplar

+1 oy
önce (13,861 puan) tarafından

Sağlıcakla kavuşsun inşallah

İlk bayağı büyükmüş hiç zorlayacağını sanmıyorum gül gibi bakarsın emin ol

Öyle kötü düşünmek yerine pozitif düşün hamileliğin tadını çıkar

Kızın 1:30 yaşındaydı oğlum doğduğunda bir sene oldu şimdi oldu illaki zorluklar ama çok şükür nasip olmuş şimdi arkadaş oldular

Bir gün bile yanımda kalan ya da bakan olmadı hep tek baktım ikisine de

önce (13 puan) tarafından

Sagolun insallah bende sizin gbi basarabilirim

-Reklam-
0 oy
önce (8,307 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

Daha çok var şimdiden neden bu kadar stres oluyorsun.  Oğlun büyümüş zaten

Sonuçta daha olsa da elbet o gün gelecek stres olmam da gayet doğal ilk cocuk ne kdar büyük olursa olsun sonuçta anneye her zaman ihtiyacı var çocukların. Tesekkurler cevabınız için 

0 oy
önce (1,581 puan) tarafından

Bence oglunuz buyumus yani en azindan yemek tek basina yiyebiliyor tuvalet iht8yacini biloyor ve kiyafetlerini cokarip giyiyordur. O yuzden destek olacak biri olsada olmasa da stres olacak kadar birsey  yok bence. Benim oglum 28 aylik iken kizim dogdu. Suan pglum 32 ay kizim 3 aylik. Annemle bakiyoruz bende o yizden stres yapmamistim. Mutlu Nne mutlu bebeklerdir bence. Kend8nizi iyi hissederseniz iki cocuga da odaklanabilirsiniz.  

Tesekkur ederim :)

0 oy
önce (586 puan) tarafından

Büyük olan kendini kurtaracak yaşa gelmiş öncelikle dua edin hamileliğiniz boyunca gelen bebek rahat bir bebek olsun :) kolik vs olmasın yoksa değil oğlunuz kendinize bile bakamazsınız :) onun dışında oğlunuzla konuşun oğlum ben seni de çok seviyorum ama kardeşin bakıma çok muhtaç onunla biraz fazla ilgilenmem gerekecek ama sende ilgiye ihtiyaç duyarsan anne benimle de ilgilen diyebilirsin diye emin ol anlayacaktır benim oğlum anladı :) arada gelip anne beni de sev diyor. Yanlış olmadığının farkına varınca daha rahat davranıyor çocuklar. Tabii ki büyüğe olan ilginiz ilk zamanlar çok azalacak. Ben banyo yaptırmayı unutmuştum oğluma çok vicdan azabı çektim. Ne olursa olsun ilk defa sizin başınıza gelmiyor bunu kabullenin ve rahat davranmaya çalışın :) 

Insallah sakın bir çocuk olur ilk oğlum çok sakindi :) umarım benimkide anlar olgunlukla karşılar 

önce (586 puan) tarafından

Karşılar merak etmeyin hayatınıza olumlamayla yön verin olumsuzlukları çıkarın :)

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 187 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gokce09 (360 puan) tarafından soruldu
+2 oy
23 cevap 499 göst.
0 oy
5 cevap 413 göst.
1 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Sihirlimom (7,034 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 278 göst.
4 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,846 soru

12,363,099 cevap

41,715 kullanıcı

Kategoriler

...