0 oy
990 göst.
Aile kategorisinde (25 puan) tarafından
Eşim olacak itle severek evlendik ama pişmanım 5 aylık hamileyim beni hirpaladi dövdü :(  benimle ilgilen arkadaşlarınla degil dedim diye kanamam.oldu götürmedi hastaneye ailemden 8 saat uzaklıktayim yarın gidicem ailemin yanına bıktım hergunn.kufur dayak ve zulumunden hamile hamile ağlamaktan Allah bilsin Allah görsün inşallah. İçimi dökmek istedim :((((

22 Cevaplar

+1 oy
(1,763 puan) tarafından
Yaa kuzum elleri kirilsin insallah siddetin her turlusu kotu affedilmez ama birde hamileyken bunu yapanlari Allah bildigi gibi yapsin cok sey diyecegimde kocan belki laf ettirmek istemwzsin diye susuyorum
(1,763 puan) tarafından
Kiz gece gece uzdun beni yaaa kuzum
(25 puan) tarafından
:(( dua edin bana
(1,763 puan) tarafından
Rabbim yardimcin olsun kuzum asla kendini ezdirme git biraz uzak kal kafani dinle
(25 puan) tarafından
Bosancam bu pislikten
tarafından
Çok mu kötü dövdü canim ya (´;︵;`)
-Reklam-
+1 oy
(1,065 puan) tarafından
Canım hemen ara polisi neden bekliyorsun bak böyle şeyler olunca bekleme kades uygulamasını indir bir tuşla polis kapıda kurban olayım sana yazık bebeğine de yazık 
(1,065 puan) tarafından
Canım benim kurtuluşum yok ben alıştım ama sen benim gibi olma benim eşim şuan çok iyi ama ben iyi değilim
(25 puan) tarafından
Bı gün iyiysem 10 gün ağladım ailem üzülmesin diye sustum ama bugün goZlerinde şeytani gördüm resmen hamile halimle dövdü dua et hamilesin seni öldürürüm dedi . İnşallah sende feraha çıkarsın canim dua edicem
(1,065 puan) tarafından
Oooo ondan korkulur o zaman sen ilk iş savcılık da şikayette bulun uzaklaştırma al kendini koruma altına al gerekirse kadın sığınmaya git. Bende senin için dua edicem canım Rabbim bebeğini de seni de korusun inşallah
(25 puan) tarafından
İnsallah canım rabbim tum kadınları korusun bebek haraket ediyor ama azaldı sanki kanamam var ama goturmedi
(1,065 puan) tarafından
Ambulans çağır sen git
0 oy
(3,061 puan) tarafından
Allah ferahlık versin yardım etsin
(25 puan) tarafından
:(( amin inşallah canım
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun evlenmeden önce nasıldı birden mı değişti bu adam
(25 puan) tarafından
Evlenirken iyiydi bokumu yiyordu sonra değişti işte söz de verdi asla yapmam diye ama yaptı bu sondu boşanma.davasi acicam ne yazikki bu pisliğe baba diyecek yavrum:(((((
(1,221 puan) tarafından
derdi ne ki niye şiddet uyguluyor içki fln var mı bir kez yaptıysa devamı gelir maalesef çok üzüldüm çocuk için en çok da Allah yardımcın olsun
(25 puan) tarafından
İçki var sürekli içmiyor hergun arkadaşlarıyla gorusuyr konuşuyor benimle ilgilen dedim diye oldu inşallah ona Allah doğru yolu göstersin gidicem zaten ölmeyi beklemicem
0 oy
(521 puan) tarafından
Kanamaniz var mı nasıl hastaneye gitmezsiniz Allah korusun bebek iyidir ins 
(25 puan) tarafından
Götürmedi hastaneye :(((
(521 puan) tarafından
Elleri kırılsın inşallah vicdansız merhametsiz canım kendini üzme ins bebeğin iyidir çok üzüldüm şuan :(
(25 puan) tarafından
Hareket ediyor ara sıra ama bilmiyorumki ne durumda az sancım var yattiim Allah'ım. yuzunu..gormeyi bir daha nasip.etmesin
0 oy
(8,590 puan) tarafından
Serfsz pislik yaa
(25 puan) tarafından
:(( hata benim evlenerek hata ettim
0 oy
tarafından

Kadına el.kalkmaz o ayri ama hamile kadına asla ve asla kalmakmamali. Rabbım akıl.fikir versin doğru yola getirsin inşallah 

(25 puan) tarafından
Dedim hamile kadına el kalkmaz diye oyle dedikçe daha cok vurdu :((
tarafından
Allah adamı taş eder... rabbim.kotu sınavla.sinamasin ins aklı başına gelir. Üzülme dua et canım.Rabbim gönlüne ferahlık versin
(25 puan) tarafından
Rabbim kurtuluş versin bundn bana koca olmaz gitcem boşaanma davası acicam.
0 oy
tarafından
Elleri kırılsın inşallah kurban olsun sana başkası onun bacısına öyle yapsa hoşuna gider mi acaba
(25 puan) tarafından
Amin insallah en acı şekilde çıkarsin
tarafından
Çok üzüldüm yaa offf canım çok sıkıldı
(25 puan) tarafından
:(( Allah görsün üzulme canim dua edin bana yarın ilk iş kaçıp kurtulmak
tarafından
Ailenin haberi var mı kuzum
(25 puan) tarafından
Yok onların haberi üzmek istemedim söyleyerek gidince soylicem
0 oy
(1,018 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canımya o kocanıda bildiği gibi yapsin allah islah etsin insan nadıl eşine el kaldırır anlamiyorum hele bide hamileyse nasıl kiyarsinya 
(25 puan) tarafından
Elleri kirilsin inşallah :((  dövdü işte hamile hamile
(1,018 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim bi darp rapiru alırdin sana lazim ederdi
(25 puan) tarafından
Pazartesi alıcam kolum ve yanagim mor hep
0 oy
(6,046 puan) tarafından
Polisi de ara ve darp raporu al kesinlikle bebeğin umarım iyidir.
(25 puan) tarafından
Pazartsi Alicam darp raporu morlukalr var hep :(((
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Allah'ım doğru yolu göstersin eşine .. senin de sabrın bol olsun keşke şiddet yanlısı insanlar evlenmese
(25 puan) tarafından
Keşke ama evlenirken boyle degildi gerçek yzunu gösterdi
(6,910 puan) tarafından
Öyle olurlar mı hiç o zaman peşine pervane olurlar evlenince de yere paspas ederler değerin fln kalmaz ..pslikler
(25 puan) tarafından
Öyle oldu valla :((
0 oy
tarafından
Ambulans çağır hastaneye gir ordada darp raporu al canım hamileyken böyleyse doğumdan sonrasını düşünemiyorum Allah yardımcın olsun çok üzüldüm
(25 puan) tarafından
Evde simdi gondeemezki zarar veririr Daha çok 6 da işe gidecek o zmn gidicem aileme oradan da hastaneye kacicam.bi nevi :(((
0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun yhaa kaç kurtar kendini 

(25 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
tarafından

Severek evlenmeyi kotulemek icin demiyorum. Severek evkenip cok mutlu olanlar var yada görücü usulü ile mutsuz oluo sevmeyenler var.

Ama burda dikkatimi cekiyor bu tür postlarda hep severek evlendik ama kavga gürültü şiddet var deniliyor . Allah herkesin yuvasina huzur versin inşallah. 
Büyük bir askla alıyorlar bu aşka sahip cıkmaları gerekirken ne deger nede evlendikten sonra sevgi veriyolar .o sevgi flort doneminde kalıyor. Allah akil vicdan versin bu erkeklere
tarafından
Evet  ben görücü usulü evlendim esime cok baglandim 5 sene oldu hala cok seviyorum ❤❤☺️Allah herkese guzel mutlu evlilik nasio etsin
tarafından
Amin kuzumm  bizde görücü usulü  evlendik  ama çok aşığız bu güne kadar bir tane vurmadi  çok şükür  4 yil olacak
(25 puan) tarafından
Rabbim fırsat vermesin de zaten el kaldırmasına mutluluğunuz daim.olsun
(25 puan) tarafından
:(( ne gUzel çok sevindim adınıza gerçekten severek evlendim bende ama maalesef olmadi
tarafından
Allah sizinde yuvanıza huzur versin inşallah
0 oy
(671 puan) tarafından
Kuzum Allah yardımcın olsun çok üzüldüm. Hiç belli etmedi mi şiddete mehilli olduğunu evlenmeden önce  
(25 puan) tarafından
Etmedi etse zatne evlenmezdim kanamam oldu sabah hastanaye kaldirildim aramış ben kötü olunca bebegim iyi değilmiş
(671 puan) tarafından
Hamile kadını döven erkekten adam olmaz. Bırak git canım yaşın kaç bilmiyorum ama önünde uzun bir ömür var ona harcatma. Inşallah bebeğine bir şey olmaz.
(25 puan) tarafından
İnşallah dua edin bana
0 oy
tarafından
Rabbim yardimcin olsun bacım kendi ölümünü bekleme kaç kurtar kendini 
(25 puan) tarafından
Hastanedeyim yatış yaptılar annemleri aradım  iyi degil bebeğim
0 oy
(2,826 puan) tarafından
Elleri kırılsın inşallah  saygı sevgi göstereceği yerde şiddet gösteriyor Allah ıslah etsin 
(25 puan) tarafından
Amin inşallah canım cezasını cekicek sikayettci oldum ama darbe almış bebeğim :(( hala hastanedeyim
(2,826 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım Allah sorsun hesabını inşallah
0 oy
tarafından
Allah bin belasını versin üzülme canm git annenin yanına böyle bı caninin elinde kalma . 

Vicdan merhamet sahibi olmayandan korkmusumdir hep Allaha sığınırım. 
(25 puan) tarafından
Dualarıniz için çok tşk ederim. Hastaneye kaldırıldım ailemi aradım geliyorlar yoldalar
0 oy
tarafından
İNŞALLAH gidebilmişsindir ailene canım
(25 puan) tarafından
Gidemedim onlari aradım hastaneye kaldirildim kanamam çok var di aramış ambulansi bebeğim iyi değilmiş :(((((
tarafından
Hastaneye gittin mi
(25 puan) tarafından
Gittim canım hastanedeyim bebeğimin kalp ritimleri bozuk darbe almis polis felan geldi darp rapori verdiler
tarafından
Allahın belasıı keşke içeri alsalardı
0 oy
tarafından
Git ailenin yanına hatta giderken hastaneye git darp raporu al sonra git  aldım de bulunsun ** köpek herod şerefi.z pe.zevenk ya böyle hayvanların gücü hamile kadınlarımı yetiyor  elleri kırılsın yarın o cocuk doğduğunda babasını hiç görmesin bile yazık degilmi sana ya hamile hamile dayaklı olur ****** bari dövdün  kanaması var niye acile götürmüyorsun korkudan yapamazdı kız git kurtar kendini baban evi almazsa bile sene devlete sığın 
(25 puan) tarafından
Kanamam oldu sabah kötü aramış ambulansi geldiler hastanedeyim şimdi  bebeğim iyi değilmis Allah'ım canını alsın insallah pislgin
tarafından
Ayyy eee ailene haber ver ailen gelsin yanına bari
(25 puan) tarafından
Geldiler hastanedeyim hala darp rapori verdiler uzaklaştırma aldı

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 342 göst.
11 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Busenurbade (435 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 451 göst.
5 Temmuz 2021 Aile kategorisinde Tunanin annesi (549 puan) tarafından soruldu
0 oy