0 oy
331 göst.
Diğer kategorisinde (639 puan) tarafından
Bana fazla kimyasal geliyor oda parfümleri bambu çöplü olan kokulardan aldım onlar da fazla etkili değil sanırım. Sizin kullandığınız farklı yöntemler var mı çocuklu evler için?

7 Cevaplar

+1 oy
(3,364 puan) tarafından
Tavaya yumuşatıcı döküyorum üzerine su koyuyorum hafif kaynatiyorum ocakta heryer mis 
tarafından
Kusura bakma ama oda parfümü daha masum kalıyor yaptığının yanında. Tam bir zehir solutuyorsun evdekilere.
(1,423 puan) tarafından
Bu yöntem asla bebekli eve uygulanmamalı çok tehlikeli ve kimyasal yayıyor eve ben kendi kiyafetlerimize bile kullanmıyorum yumuşatıciyi
(3,364 puan) tarafından
Acemi anne o tavayı kullanamazsin zaten ki
(3,364 puan) tarafından
Helena canim evde kimse yokken hava aldırıp yapıyoruz bizde biliyoruz kimyasal solutmamayi
(3,364 puan) tarafından
Herkesin fikrine saygı duymak lazım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ben bir tane sprey var bimden aldım onu sevuyorum çok ve e bebek bambu kokusunu. Evi supururken de yumsatici döküp ion düğmesine basıp havayı dışarıya veriyorum mis gibi kokuyor canim
(639 puan) tarafından
Makinen suluysa o da güzel bi yöntemmis canım bana da makineye vanilya dök bi paket süpür dediler denedim az kalsın makineyi bozuyordum sulu makine içinmiş halbuki çok teşekkür ederim
tarafından
Ay dikkat et canım şuan süpürge fiyatları da aldı başını gidiyor
(639 puan) tarafından
Aynen ucuz kurtardım
0 oy
(2,159 puan) tarafından
Tiktokda şey görmüştüm bildiğiniz günlük ped yokmu üzerine yumuşatıcı yarim kapak kadar sonra onun arkası yapışkanlı ya kıyafet dolap içlerine yapıştır her dolabı açtığında mis gibi yumoş kokar kıyafetlere de siniyor miss
(1,517 puan) tarafından
Mantikli aslindaa petegin arkasina yapistirsam Goren denk gelen olurmu onu dusunuyom simdi :D
(5,942 puan) tarafından
Nasıl guzukcekki canım orda mantıklı aslin da yapılabilir
(2,475 puan) tarafından
Ben bunu denedim ama kokmadi ya :((
(5,942 puan) tarafından
Ee ozman  yalanmış:)
tarafından
Ben parfüm sıkıyorum öyle canım:-)
0 oy
(19 puan) tarafından
Ben tütsü  kullanıyorum çok ta hoş güzel oluyor . Trendyolda Var canım. 
0 oy
(929 puan) tarafından
Çamaşır suyu kokuyor yeter bana 
0 oy
(29,807 puan) tarafından

Ağır bir yemek yapsam yumuşatıcı kaynatırim 

Diğer türlü parfüm kullanıyorum
0 oy
(87 puan) tarafından
Ben oda parfümü şişesine yumuşatıcı sevdiğim bi parfüm ve su karıştırıp koltuklara ve perdelere sıkıyorum. Kalıcı oluyo deneyebilirsiniz 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 214 göst.
22 Nisan 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Eloff (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 246 göst.
0 oy
2 cevap 104 göst.

Kategoriler

1,452,809 soru

23,849,733 cevap

319,834 kullanıcı