0 oy
426 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,959 puan) tarafından

Kizlar kasimin 15 inde sezeryan gunum olmasina ragmen millet kendini yorma yat dinlen dedikce afedersiniz sanki gotum kasiniyor yerimde oturamiyorum yeterki bi komsularin temizlik sesleri gelsin supurge makinasi sesi gelsin kendimi hemen temizliğe atıyorum ama oyle boyle temizlik degil heryeri kaldiriyorum yapamayacagim islerin altina giriyorum bugun kahvalti yaptim her yerim toplu duzenli olmasina ragmen tm dedim bugun yapmiyim temiz nasil olsa uzandim yataga uyyim bari dedim karsi komsu acmis muzigi ev temizligine girmis ya gene duramadim yatak odasiyla oturma odasinin yerini degistirmeye karar verdim akla bakin ya :blink:yatak odasinda nevar ne yok mutfaga taşıdım yatak desen baza desen yatak basligi desen sadece bi buyuk dolabi cikaramadim herneyse diger odamdada 2 cekyat ve tv unitesi birde gumuslugum var cekyatin birini cekmeye calistim zar zor odaya tasidim ama gucum bitti artik iki odaminda altini sildim supurdum herneyse o sekilde heryer heryrde kaldi cok yoruldum sonra baktim yatak odasi orda guzel durmayacak yapmaktan vazgectim yorgunlugumla oturdum kaldim hep boyle yapıyorum esim gelince gene kizacak ama ne yaptiysam bu huyumdan vazgecemedim simdi tekrar hepsini yerine koymam lazim ki esim gelince kizmasin yani kizlar hic boyle buyuk islere kalkismasam bile yani hergun illaki bir esyanin yerini degistircem illaki nasil vazgecerim bu huymdan ya koltuklarin yeri degisir ya ortuleri ya tv unitesinin yeri degisir ya sehbalarin offddd çıldıracam simdi ya :'(:ermm:

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En temizi sensin simdi sakin ol:D

(1,959 puan) tarafından
Ne temizlgi kiz suan evi ... goturuyor heryer heryerdeeee
-Reklam-
+1 oy
tarafından
15 kasımdan sonra değişirsin merak etme :D
(1,959 puan) tarafından
Ahahahahahah bak buna cok güldüm haklisin vala ama gercekten degismek istiyorum
tarafından
Valla yere yanlışlıkla düşsem 2 saat kalkmayacak durumdayım düşün artik
(1,959 puan) tarafından
Hahahaha ALLAH iyiligini versin insallah
0 oy
(2,858 puan) tarafından
Sakin ol sampiyon ;)
(1,959 puan) tarafından
Suan hicbisey olmamis gibi cayimi iciyorum ama evi gormeniz lazim:Ddd
(2,858 puan) tarafından
Piahajajsianznixaoow
0 oy
(218 puan) tarafından
Dikkat et canım bebek olduktan sonra ben artık kriz geçirmeye başlamıştım hiç bir iş yapamıyordum aşırı titiz biriyim baktım ben kriz geçirdikçe kızımı suçlar gibi oluyordu artık sadece kızım durdukça biryerleri yapmaya çalışıyorum ne kızım benden mağrum kalıyor ne de ben artık kriz geçirmiyorum nede olsa genede temizliğimi yapıyorum geç de olsa 
(1,959 puan) tarafından
Gerçekten buna ihtiyacim var canm birinin beni durdurmasi lazim buda kizim olacak heralde ♡
(218 puan) tarafından
Bencede canım dur artık yoksa kendimden biliyorum kafayı yeme raddesine gelmiştim kendini kısıtlamanın yolunu bul
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Dertsiz başıma dert almaya çalışıyorum temalı post olmus bu

İyi misin bacım sen Bi hafta sonra sezeryan olacagım diyosun koca koca ağır eşyaları kaldırmışsın neymis komsunun temizlik sesine aşka gelmişsin olur mu öyle şey kendini düşünmüyorsun karnındaki sabiyi de mi düşünmüyorsun eşten düşse Bi şey olsa acıyla eve dönünce neyse ki evim çok temiz mi dersin sence 
(1,959 puan) tarafından
Ya vala millet umrumda degil isterse hepsi pis desin doguma geldikleri zaman herseyin farkinda olmama ragmen böyle oluyor yapmicam dedikte aklima yeterki bisey essin onu yapmadan duramiyorum insallah kizim olunca artik gecer butun ilgim alakam o olur:(
(4,394 puan) tarafından
Milleti takmıyosan kendini düşün canım canını düşün karnındaki yavruyu düşün ona sahip olmak için nelerini vetmeye hazır Bi dünya kadın var sende burda okuyosundur önceliğin sağlığın ve bebeğin olsun başka bir şey değil bu huyunu aşmazsan bebeğin doğunca da gerekli özeni ona değil evine verirsin onun en güzel gülümseyişini görmek yerine o sırada toz alıyor olursun ilk adımında belki süpürge elinde olur bunları düşün
(1,959 puan) tarafından
Aynn aynn gercekten cok haklısın canm bundan sonra gercekten bi degisime girmem lazim kendime ceki duzen vermem lazim insallah tesekkur ederim cok guzel moral oldun bana♡♡♡
(4,394 puan) tarafından
Rica ederim canım benim Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı huzurla büyütmeyi nasip etsin insallah ❤️
(1,959 puan) tarafından
Amin amin insallah ❤
0 oy
tarafından
Kız bacım niye öyle yapiyosun Allah korusun ya çocuğa bi zararı olsa aklıma bişey geldi anlatsam korkarsın şimdi bırak bacım uğraşma çocuğunu düşün 
(1,959 puan) tarafından
Oyle yapcam canm yaptiktan sonra cok pişman oluyorum ama bundan sonra kendime soz verdim hicbisey canimizdan bebegimin canindan kiymetli degil :(
tarafından
Aynen öyle bacım ben temizlik hastasıyım bak hamileliğim riskli bile değil ama 4 aylık olcaz 4 aydır elime süpürge almadım eşim arada bi supuruyo yeri geliyo ağlıyorum temizlik yapamadığım için ama sabrediyorum bebeğimi bi kucağıma alayım cikarcam acısını inşallah
(1,959 puan) tarafından
Aynn oyle canm insallah sag saglim alalim kucaklarimiza
0 oy
tarafından
Eşimle ikimizde böyleyiz yaaaaa evin içinde gocebi hayatı yaşıyoruz durmadan taşınıyoruz gibi hiç bir şey yapmazsam aynı koltukların yerini değiştiriz:) 
(1,959 puan) tarafından
O zikkim hastalik midir nedir bendede var canm hic sorma ama artik biraz degismem lazim heryerime agrilar girdi:(
0 oy
(1,069 puan) tarafından
Yaptığın şey çok yanlış duramıyorsan dışarı çık bi hava al alışveriş yap komşuna sohbete çık yemek yap böyle ağır işlerin altına girme karnındaki bebeğe yazık ya bu işleri yaparken ona bir şey olsa napcan Allah esirgesin eşin gelince evi toplasın düzeltsin uğraşma artık canına yazık değilmi canım ya 
(1,959 puan) tarafından
Cok haklisiniz gercekten bundan sonra kendime soz verdim hicbisey yapmicam zaten kendi canima acidigim yok da bebegim icin tedirgin oldum ama bidaha onuda acitmicam:(
(1,069 puan) tarafından
Bir iş hevesin geldiğinde bebeğin gelsin aklına doğumuna az kalmış doğur ondan sonra yaparsın
0 oy
tarafından
Keşke biraz da karnında ki bebeği düşünüp yapmasan 
(1,959 puan) tarafından
Onu dusundum biraktim yaptigimin hata oldugunu biliyorm da is isten gectikten sonra ama bu sondu:(kendime acimiyorum tam ama bebegimin canini acitmis olabilirim oyuzden cok vicdan azabi cektim simdi
0 oy
(1,780 puan) tarafından

15 Kasımdan sonra tuvalete bile gidemezsin merak etme:D

(1,959 puan) tarafından
Bende onu istiyorum vala gercekten en azindan kizim beni durdurur insallah
0 oy
(1,851 puan) tarafından

15 Kasım'dan sonra kocayi bile görmek istemicen kaldiki temizlik yapasin:woot:

(1,959 puan) tarafından
Zaten şu saatten sonra boyle isler tovbe söz verdim kendime kizim saglikli gelsin de gerisi boş
0 oy
(850 puan) tarafından
Benimde 11 Kasım'da sezeryanım var her gün deli dana gibi en az 5 saat iş yapıyorum. Takıntı olmuş artık hatta sezeryandan kaç gün sonra iş yapabileceğimi düşünüyorum sjjjsjwjsj
(1,959 puan) tarafından
Ay gercekten canm aglanacak halimize guluyoruz ya ama suan ben sinirden gülüyorum birdaha da yapmicam kizimin canini acittm mi acaba dert oldu icime dogumdan sonra dusunurum ama :D
(850 puan) tarafından
Benim eltimde bizim gibi her gün akşama kadar temizlik yapıyordu sonra doğum yaptı bebek ölü gibiymis 15 gün . Doktor sen karnında bebeği çok yormussun demiş.. yaptığımız güzel birşey değil aslında.
(1,959 puan) tarafından
Ay gercektenmi:((
(850 puan) tarafından
Evet canım son zamanlar bol bol dinlemek lazım bizimle beraber bebekte yoruluyor
0 oy
(1,560 puan) tarafından
Yolun sonuna gelmişsin 15 inde sezeryan olacaksın ve sen zor bela eşyaları çekmeye mi çalışıyorsun  ordan oraya karnindakine yazık surda 3-5 günün kalmış Allah korkusun birşey olsa napacaksin o eşyalar orda pislikten curuseydi de bebeğime birşey olmasayi dersin bırak yapma çok istiyorsan eşine şöyle o yapsın yada no kadın çağır eşya çekmek nedir ya kolay elde ettin sanırım hamileliği kusura bakma yani böyle konuştuğum için ama boyke yano gündelik temizliğini yap ama eşya çekme öyle yani yazıktır kendine eziyet ediyosun hamile hamile
(1,959 puan) tarafından
Haklisin canm gercekten cok pişman oldum suralari esim gelsin duzeltsin birdahada doguma kadar hicbisey yapmicam normal gundelik isler hariç oda kendimi yormadan ama dogumdan sonrada kendime ceki duzen vercem bu konuda hayirlisiyla kizimi aliyim kucagima insallah
(1,560 puan) tarafından
Aynen canım bırak düzeltsin eşin  sen ayaklarını uzat dinlen gündelik yap ufak ufak yavaş yavaş
(1,959 puan) tarafından
Aynn canm tesekkur ederim
0 oy
(3,018 puan) tarafından
Benim merak ettiğim Hamile hamile  nasıl yapıyorsun neden ağır kaldırıyorsun yorma kız kendini bu kadar ya tamam temizlik benim.icinde önemli ama kızım doğmadan önce şimdi ev afedersin ... götürüyor daha elimi ise atmadan kızım başlıyor ağlamaya seninki de az kaldı
(1,959 puan) tarafından
Salakligimdan iste ne olacak Aynn canm biraktim ztn insallah hayirlisiyla bi kucagima aliyim de isi bosverdim artik
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Cocuk dogunca vaktin muyo o huyun da koreliyo cnm bemde oyleydim.
(1,959 puan) tarafından
Insallah canm sag saglim dogsun da yapmasam da olur bu saatten sonra dikkat edecem ztn

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 194 göst.
5 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,476 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 291 göst.
20 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde cileklikurabiyem (37 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 404 göst.
20 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Denizinizzz (59 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 256 göst.
9 Mart 2024 Diğer kategorisinde Mevah (1,622 puan) tarafından soruldu

413,050 soru

12,435,812 cevap

45,799 kullanıcı

Kategoriler

...