Kizlar valla baya doldum sanirim bugun size esimi baya bi kescem zoruma giden cok sey var biz evi yeni aldik kizlar evde bi yere dokunmaya oturmaya kalkmaya korkar oldum valla esim en ufak biseyde bakiyor bi yere bisey carpsam etsem gozu benim ustumde surekli bi yerlere bisey olmus mu diye kontrol ediyor hem zoruma gidiyor hem sinirleniyorum kendi evimde diken ustundeyim neyse birde kendi evimde ac kaliyorum kizlar simdi anlatcam acaba bana mi boyle geliyor yoksa haklimiyim karar verin mesela evde 1 ekmek var sabah kahvalti yapcaz neyse zaten 1 tanesi kendisi yiyor bana diyo ki bu ekmek yeter yeter bende yetmez git al diyorum alip geliyor sonra yiyoruz aldogim ekmekten bu kadar mi kaldi diyor dogum yaptim kayisi suyu istedim aldi geldi iki paket her ogunde ictim sonra canim istyince ictim 2 gun gecti bitti ne cabuk bitti falan diyor artik biseyleri yerken icerken hep detirgin oldum emziriyorum acikiyorum tabi yicem hep ne cabuk bitti biz mi yedik hepsini falan yapiyor amaa bunu ona soyledim her halta karisiyon yedigime ictigime dedim sen lokmalarimida sayiyosundur dedim yok diyor ama yemek yerken bakiyor farkediyorum napcam ben boyle