+1 oy
319 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Aşağıdaki gördüğünüz araba çok basit gözükebilir. Ama inanın bunu öreceginize 3 tane ****** yada 3 adet bebek örülür. Nedeni ise 26 parça

Alt taban 

Gövde 

Çatısı

3 tane cam 

2 göz 

Ön kaput 

Ön çamurluk

4 lastik

4 jant

2 lastik üstü çamurluk ( ki bu çok uzun ör ör bitmiyor)

5 far

1 korna

Her parçası ayrı ayrı örülüp ayrı ayrı dikiliyor ben 15 gündür örüyorum bitmedi hala.

Boyutu küçük değil baya büyük 20 cm falan vardır 

image

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ahaha kolay gelsın ben örmüyorumda sevmiyorumda örgü oyuncak 
tarafından
Kız çok kullanışlı doğru iple örülürse asla tüylenme yapmıyor ayrıca at makinaya yıkansın birde kırılma derdi de yok hazır oyuncaklar hemen kırılıyor
tarafından
Haklısın canım
tarafından
Ben baya ördüm 2 senedir çocukların elinde hiç bir yerinde bir deforme olmadı en azından ömürlük oluyor o yüzden örüyorum bende 200 TL ye ip alsam en aşağı 10 tane oyuncak örerim ama gel gör ki en ucuz oyuncak 50 TL den aşağı değil
tarafından
Ben Bir çok el işini yapabilirim ama oyuncak öremem valla
tarafından
Bende her el işini yaparım ama oyuncak çokta zor değil
-Reklam-
0 oy
(4,690 puan) tarafından
Benim yeteneğim yok da bu zor göründü zaten gözüme :D
tarafından
Vallaha ben ilk başta hemen biter sandım 2 bebek örerdim şimdiye kadar çok zormuş
0 oy
tarafından
Ne gerek var bu kadar kendini yormaya ya plastiği de var :)
tarafından
Oda var da ne bileyim canım sıkılınca alıp iki dürtüyorum hem vakit geçiyor hemde çocuklara oyuncak oluyor işte çokta pahalı oyuncaklar alınmıyor vallaha
0 oy
(5,125 puan) tarafından
Çok tatlı ama çok yorucudur sipariş mi
tarafından
Yok canım bu hediye olacak
0 oy
tarafından
Hiç ötmeyi düşünmedim bunu ama bakınca aklıma gelmişti zor olduğu :) Allah kolaylık versin sana canım 
tarafından
Vallaha aşırı zormuş ben ilk başta bu kadar zor olduğunu bilmedim aman nolcak dedim yap yap bitmiyor işin kötüsü dik dik bitmiyor
0 oy
tarafından
Daha önce görmüştüm ama zor gelmişti zaten yapmadım sen ne kadar yaptın canım yaptığının son halini de atar mısın merak ettim 
tarafından
Tabi canim şu üsteki tomurcukları kaldı birde bir tekerleğin üstüne çamurluk örcem kısacası çok az kaldı bitince kesin atarım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 46 göst.
15 Şubat 2024 Diğer kategorisinde AlpereninAnnesi (1,035 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 109 göst.
27 Ekim 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 137 göst.
28 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Serennn (1,452 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 378 göst.
27 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ebram (853 puan) tarafından soruldu

410,136 soru

12,331,920 cevap

39,245 kullanıcı

Kategoriler

...