Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Kilo piskoloji malasef
0
oy
205
göst.
7 Kasım 2021
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Mirayrey
(
35
puan)
tarafından
soruldu
Merhaba kizlar bir konuda beynim gerçekten yorgun oda kilo aslında nisanli iken 90 kiloydum zorda olsa 55 e dusebildjm evlendim hamile kaldım doğum yaptım ve 77 ye ulaştım doğum sonrası kiloları vermek epey zordu benim jcjn ama 49 a ulaştım coj şükür derken tekrar hamile kaldım 2 aylık hamileyim elbette çok şükrediyorum ama kilo alacağım diye okadar piskoljim bozuldu ki gerçekten aynya bile bakmak istemiyorum napacagimj gerçekten bilmiyorum utanıyorum çok belki utanacak bisey değil ama ben kilolu olduğum zamanlarda insanların dili yüzünden şuan bu piskoljideyim ve kilodan dolayı dislanilmistim bile o günler i hatırlattıkxa epey kötü oluyorum hamileligimi doyasıya büyük bir sevinçle yasayamiyorum napacam
kilo-
tavsiye
yardim
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
5
Cevaplar
+1
oy
7 Kasım 2021
Cigdemasya
(
444
puan)
tarafından
cevaplandı
100 kiloyum canim seni motive eder mi bilmiyorum ama ben bile o kadar umursamıyorum doguma giderken 118 kg civariydim bebegim 4 aylik 18 kg verdim yavas yavas da verecegim yeter ki o iyi olsun ve ikimizde saglikli olalim gerisi önemli değil muhtemelen sen zayifladiginda insanlar sana böyle çok güzel olmuşsun eski halin çok kötüydü demiştir sende şuan aynı şekilde olmaktan korkuyo olabilirsin. Kendini her halinle sevmelisin ben bu halimi de seviyorum zayifladigimda yanaklarim gidecek şimdi biraz keyfini cikariyorum zayif olmak iyi ama kendinle barışık olmak farklı birşey. Kendini sevmezsen 40 kg da olsan 90-60-90 da olsan yine beğenmezsin :)
7 Kasım 2021
Mirayrey
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Cok doğru diyorsun teşekkür ederim inşallah sağlıklı hayırlı bir doğum yaoarim ondan sonra kiloları veririm evet kötü yorumlar aldim diye kendime olan güvenim kırıldı
7 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Canım sorması ayıp boyle kilo alınca şeker tansiyon çıktı mı ben 75 ile hamiş kaldım şuan 90 oldum boy 165 şeker de var tansiyon da psikolojim bozuldu ilk gebeliğim :'(
8 Kasım 2021
Cigdemasya
(
444
puan)
tarafından
yorumlandı
Hayir canim gebelik şekeri bile çıkmadı bende. Ama dikkat etmek gerek herkesin farklı baktirmak lazim, kilo son aylar daha çok aliniyor abur cubur yedim ben ama bebege bir faydasi yok bol bol meyve sebze ye vitamin al simdi olsa öyle yapardim :)
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
7 Kasım 2021
misafir
tarafından
cevaplandı
Ama sen başkalarının sözü yüzünden sagliginla oynuyorsun bahsettiğin kilolar arasında çok fark. Var bu kadar fazla ve sık kilo değişimi ne kadar sağlıklı olabilir insanları bu kadar umursamayin ya bırak beğenmeyen beğenmesin sen kendini sev
7 Kasım 2021
Mirayrey
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Ben kendimi aslında her skeikde seviyorum ama insanların konuşmaları beni çok fazla kırıyor takıntılı bir insan olduğum içinde eleştirilere açık olamıyorum
7 Kasım 2021
misafir
tarafından
yorumlandı
Seni anlıyorum ama zayıflayınca da bı şey degismeyecek bak ben zayıfım neden zayifsin diye üstüme geliyo herkes takiyordum artık takmiyorum ideal kiloda olsan bu sefer de kaşına gözüne laf eder insanlar
7 Kasım 2021
Mirayrey
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Elbette öyle çok tsk ederim iyi geldi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Kasım 2021
Papatyam
(
36
puan)
tarafından
cevaplandı
Bırak düşünme bunları zayıf olsna zayıfsın derler kilo alsan şişman derler. Ben kendimi bildim bileli hep zayıftım doğumdan sonra daha da zayıfladım ve beni görenler neden bu kadar zayıfsın hastamızın ne oldu sana diye laf ediyorlar takıyormuyum hayır.
7 Kasım 2021
Mirayrey
(
35
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle oluyor kilolu idim kilolusun zayıfladım ne den boykeisn insan napacaginu çok şaşırıyor sırf konuşmasınlar diye bisey bulmasinlar diye napacagimi ne düşüneceğim cok sasirfim
7 Kasım 2021
Papatyam
(
36
puan)
tarafından
yorumlandı
Kim ne konuşursa konuşsun. Milletin ağzı torba değil ki büzesin. Boş ver. Sen nasıl kilodan memnunsan nasıl kendine yakıştırıyorsan o kiloda kal kimseye de HESAP VER ME.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Kasım 2021
Azamelia
(
12,776
puan)
tarafından
cevaplandı
Şuan hamilesin hiç düşünme bak 2 kere kg vermeyi basarmissin yine veirirsin sağlık ve dengeli beslen çok hamur işi tüketme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
7 Kasım 2021
Bethus
(
649
puan)