Çocuğumuz ağır bir hastalık geçirdi 15 gün hastanede kaldı bu süreçte zaten çok yiprandim bir anne olarak üstüne birde kaynanam olmadık şeyler yaptı bana hastanede birde zaten bebeğim doğdu doğalı güzel bakamıyorsun şunu eksik yapıyorsun bunu eksik yapiyorsun diye sürekli anneligimi eleştirip durur bebeğim hastalandığındada yine sen hasta ettin dedi
Neyse bebeğim hastaneden çıktı eşim birinci gün ikinci gün üçüncü gün eşim sürekli anasına gitti bende bu duruma tepki gösterdim bizi yanlız bırakıyorsun çocuk hasta evde otur zaten ben piskolojik ve fiziken çok yıprandım 15 gün hastane koridorlarinda bebeğim yoğun bakımdayken yerlerde yattım eşimle kavga ettik annesine gidiyor diye olay büyüdü eşim evi terketti eşyaları kırdı anahtarımi telefonumu aldı gitti
Bende kapının kilidini değiştirdim
Annemin evine gittim sonra eşim annesiyle gelip kilidi değiştirmiş annesi evimi taşınacak gibi toplayıp halilarimi kaldırmış balkondaki çiçeklerimi atmış komşular haber yolladı bende eve gittim gittiğimde onlar yoktu anasını arayıp sayıp sovdüm yuvamizi yıktın diye cikistim eşimle eve geldiler ortam çok gergindi polis çağırdım karakolluk olduk dört aydır da ayrıyız bardak taştı sabrın sonu selamet değil felaket oldu