0 oy
539 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar arabamızı satiyoruz 1 sene önce binbir hevesle aldık bize yapmadığı kalmadı arabanın her yolda bizi bıraktı sürekli arıza verdi 7 milyar masraf yaptık yine arıza çıkardı bugün bir müşteri geliyor dua edin satılsın artık eşimle panikatak olduk arabayla bı yere gitmeye kalksak hep dinliyoruz acaba birşeyi varmı acaba şimdi ne arıza cikaricak diye bize eziyet oldu gerçekten . Edendende etmeyendende Allah razı olsun hayırlısı inşallah 

14 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
İnşallah satılır canım hayırlısı olsun inşallah 
tarafından
İnşallah canım ya vallahi arabadan soğuduk artık kapıda dururken bile arıza cikarirmi kazikladilar bizi
tarafından
Ayy sorma bacım seni çok iyi anlıyorum bizim de başımıza bu durumun aynısı geldi inanki masraflarina yetişemiyorduk artık vallahi
tarafından
Vallahi artık adam aglicak dereceye geliyor bacım ya sürekli bı yağ ışığı yanıyor sürekli bir hararet sorunu var geçen gün ben markete gittim parkederken haaarsssss yaptı bı ses geldi orda eşimin arkadaşları vardı onlar bile duymuş yanıma geldiler yenge arabadan ses geldi bişey oldu galiba diye bı baktık bilyelerimi ne varmış onlar dağılmış ki daha yeni 7 milyar masraf yaptık düşün :(((
tarafından
Çok iyi anlıyorum kuzum bizde de bir tane vardı öyle vallahi aylik o 4 bin masraf gittiğini bilirim satan kişi altına basmış köpüğü bir görsen var ya allahtan gitti çok şükür ama eşim altını falan hep yaptırdı öyle sattı canim
tarafından
Vallahi kurtulmuşeunuz her ay 4 bin ne demek adamın ocağına incir ağacı diker :( hadi darısı başımıza inşallah
-Reklam-
0 oy
(14,413 puan) tarafından

Siz kurtulosunuz inş da alan napcak :D

Allah herkese istediğini nasip etsin canım

Ben bmw isterimm :'(

tarafından
Galerici alicak canım inşallah alan kişiye arızalarını yapılan masrafı tek tek söyledik kesinlikle kimsenin hakkına girmek istemeyiz . Bilerek alıcak yani alırsa . Sizede Allah gönlünüze göre versin inşallah :)
(14,413 puan) tarafından
Amiiin canim
Hakkımizda hayırli olanı dilemeyi nasip etsin Rabbimm
tarafından
Amin kuzum inşallah ❤️❤️
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Rabbim hakkınızda hayırlısını versin canım inşallah satılır 
tarafından
Amin kuzum inşallah inşallah ay allhim bir an önce
0 oy
tarafından
Inşallah satılır 
tarafından
İnşallah canım çok amin inşallah
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Ya şimdi dua etsek, alıcıya beddua etmiş olmuyor muyuz? 
tarafından
Adamı kaziklamiyoruz ilana ne arızası varsa ne kadar masraf yapıldıysa hepsi yazıldı araba ticareti öyle al gülüm ver gülüm olmuyor expertize sokutorlar zaten herşey ortaya çıkıyor canım kimsenin hakkına girmeyiz
0 oy
(15,063 puan) tarafından
Ayyy arabanın olması da zor olmaması da zor.

Hele çocuk varsa olması daha iyi. Bizim araba da öyle aman surdan ses geliyo aman burdan sürekli bakıyoruz. Kaç kere yolda bıraktı hazırlanıp iniyoruz arabanın yanına götürmüyor mal gibi kalıp geri eve çıktığımız çok oldu :( o yüzden iyi bilirim. Rabbim gonlunuzdekini nasip etsin 
tarafından
Ahshssj :D affet güldüm yani viski olayına :D yok kız bu adam kaç kere bizi yolda kaldık geldi arabasını verdi bize bizim arabayi aldı geri döndü m arabası çok sağlam hatta o zaman şey demiştik keşke bu arabayı bize satsa yada bunun gibi bı araba bulsak falan Allah duydu sesimizi o kendine sıfır araba aldı galeride onun arabasına bizim elimizdeki para kadar fiyat bicmis tam kafa kafaya denk geliyor
(15,063 puan) tarafından
Ahahah bizde güldük de elimizden birşey gelmedi :D
MaşAllah o zaman inşAllah hayırlı olur hakkınızda. Hangi marka alıyorsunuz
tarafından
Fiat Linea alicaz canım 2011 model manuel vites bizdekide Volkswagen Golf 2004 otomatik . Ben kullanamicam yeni arabayı ama sağlık olsun napalim . Kullanım açısından bizimki şahaneydi
(15,063 puan) tarafından
Güzel araba Volkswagen aslında. İşte şans diye birşey var :) hayırlısı olsun canım çocuk doğacak zaten senin biraz zor kullanman. Güle güle kullanın inşAllah
tarafından
Öyle canım saol Allah razı olsun ❤️❤️
0 oy
(3,417 puan) tarafından
İnşAllah satılır canm 

Valla okurken güldüm de nie dersen bizimde başimixdsn geçti olay kaynımın arabasını aldık 3 ay kullandık oda başimiza hep masraf eşim hergün araba yaptırıyor kontrol ediyor en sonun da kaynım sattı ama biz kurtulduk alan adam kesin kaynıma sövmüştür bu araba ne dıe :)) 
tarafından
Ahshsj :D geçmiş olsun diyim bari darısı başımıza :D valla adam Ankara'dan bütün arızalarını bilerek geliyor galericiymis toplar daha yüksek bı fiyata satar büyük ihtimal
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Allah hayırlı müşteriler versin kuzum 
tarafından
İnşallah aslim gitsin bir an önce ya zulüm araba
(13,312 puan) tarafından
Hepsi makine işte kuzum olmadı mı olmuyor eşyadan yana da şanslı olacaksın
tarafından
Vallahi haklısın hiç arabadan yana yüzümüz gülmedi inşallah bu alacağımız hayirlisi olur
(13,312 puan) tarafından
Hayırlısı olsun canım inşallah Allah tellerini düz bastırsın.
tarafından
Amin kuzum Allah razı olsun ❤️❤️
0 oy
tarafından
İnşallah biran önce satılır canm
tarafından
İnşallah canım çok saol insallah
0 oy
(164,151 puan) tarafından
alana diyin ama boyle problemleri oldugunu snr adam beddua eder
tarafından
Tabiki söyledik ilana hepsini yazdık telefonla konuşurken hepsini anlattık hatta ben ufak bı kaza yaptım sağ arka kapıyı hafif göçtürdüm onu bile söyledik adam galerici bilerek geldi fiyattada ona göre oynama yaptık kimsenin hakkına girmek istemeyiz
(164,151 puan) tarafından
aah ne guzel bak bazilari demiyo boyle seyleri ins satilir
tarafından
İnşallah canım bizim hakkimiza girdiler bu arabayı bize kakalayarak aldık boyumuzun ölçüsünü o yüzden
0 oy
tarafından

Eksepert gittiğinde arizasi cikar yada kendisi biraz kullanacaktır yol sürüsüne bakmak için egerki siz arızalarinida söyleyip alıyorsa iyidir ama söylemeyip satarsınız zaten suçtur :)

Araba satmakta zor iş 4 kere satmaya çıkardım nerdese noterden vazgecirdiler beni niye satıyorsun diye simdi ilkide satmamisim diyorum :)

tarafından
Arızalarını söyledik canım hepsini tek tek hatta ona göre fiyatta oynama yaptık hamileyim ben Allah korusun Cook korkarım kul hakkına girmekten . Adamda bilerek geldi galerici sanırım toplayıp daha yüksek bir fiyata satmak gibi bı düşüncesi var
tarafından
Bide senin nickini ne zaman görsem Penelope diye bir film vardı o geliyor aklıma :)))
tarafından
:)  sizin arabanız ne marka fiyat ne istiyorsunuz
tarafından
Volkswagen Golf otomatik vites 2004 model 80 bine veriyoruz
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Insallah canim bizimkide satilmadi bi turlu sende bize dua et de satilsin 
tarafından
İnşallah gülüm bir an önce çıkarın inşallah elinizden vallahi çok zor
(1,929 puan) tarafından
Bizimki is arabadi yaptigimiz is olmadi baska bi is yaomayi dusunuyoz Allahin izniyle satilmadi bi turlu
0 oy
tarafından
Ayy yeminle biz ya bizde 10 bin masraf ettik halen onun kredi kartı borcu var yolda dinliyoruz bizde ses mi geldi diye gurbetteyiz uzun yola da çıkıyoruz en son yolda önde bir parça düştü aha dedim ölüyoruz ya tambon mu nedir artık tekerin altında kaldı eşimde sandı teker patladı eve gitmeye az kalmıştı düzeltti yavaş yabas gitti tekrar oldu inan naisl eve vardık bilmiyorum satmıyoruz da burda kim verecek arabq cocukda var diyoruz biraz birikim yapıp üzerine ekleyelim araba alalım diye de bakalım çok kötü ya
tarafından
Ayy Allah yardımcınız olsun vallahi biz bıktık artık ne hevesle aldık ama mahfetti bizi
0 oy
tarafından
Hayırlısı olsun...
tarafından
Amin inşallah

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 759 göst.
14 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 678 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ozdenylmz (38 puan) tarafından soruldu