0 oy
323 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Biliyorsunuz eşim en son anneme bakıcam deyip evden gitmişti. Ben özel ders veriyorum bugün param yattı. Bebeğin doğmasına 1 ay kaldı. Koltuklarım halılarım kirli. Ben de yıkamacıyı aradım fiyat aldım. Sonra eşim aradı şu kadar para vercem yarın gelecekler dedim. O da hemen ne gerek var kafana göre iş yapıyorsun dedi. Bebek doğduğunda gelen giden olacak artık ağırlaştım her işimi yapamıyorum. Ki üstelik çok çok uyguna anlaştım. Evde de yalnız olmayacağım eşimin teyzesi adamlar buradayken yanımda olacak. Kaynanam arkadan şimdiki gelinler böyle hiç bir şeyini yapamıyor her şeyi parayla yaptırıyorlar diyor. Ben de, kendi param kendi evim bebeğim temiz eve gelsin, dedim kapattım. Eşim aradı açmadım. Sonra mesaj atmış ben yokum sen yorulma istiyorum ben gelince beraber yapalım dedi. 2 mahalle ötede annende kalıyorsun beni tek bıraktın bir de seni mi düşünüyorum yazıyorsun dedim.bana dediği tek şey çok bencilsin oldu. Kaynanam bana laf sokacak kadar iyi ve ben bencil oluyorum 

9 Cevaplar

+1 oy
(292 puan) tarafından
Böyle adamları saclarından tutup o pis ağzı kötü kalbi düzelene kadar duvara vura vura adam edeceksin 
tarafından
Allah biliyor ya eylüle kadar dişimi sıkıcam.seneye eylülde işe başlıyorum. Baktım dayanamıyorum alırım bebeğimi giderim
(292 puan) tarafından
Allah hakkında hayırlısını versin canım yaa böyle anlayışsız insanlar evlenmesinlerr
-Reklam-
0 oy
tarafından
Böyle insanlar evlenmemeli ya gerçekten 

Annen ne derse onu yapacaksan annenin yanında kalacaksın kimsenin de günahına girmeyeceksin 
tarafından
Gitmiş kalmış umrumda değil ama lafı sözü beni hayattan bezdiriyor
tarafından
Allah yardımcın olsun inş cnm ne diyim
0 oy
(545 puan) tarafından
Annesinde neden kalıyor seni bırakıp. Böyle kaynanalar araya girince ne zevk aliyolar acaba yavrum mutlu huzurlu olsun demek yerine araya girmek çok bencilce cokkk
tarafından
Sözde grip... Ama evde tek değil zaten kayınbabam kaynım var
(545 puan) tarafından
Sizin evde tek oda mi var gripse geçer başka odada durur yani gidip annede kalmak nedir anasinda kalacaktı seninle niye evlenmiş böyle erkeklere evlilik yasaklansın ya cidden çok kızıyorum
tarafından
Ya gerçekten hasta olsa annesi gidip baksın ya da tek olsa onu da anlayacağım. Kaynanam tek değil kocası var oğlu var. Eşim gitti de orada sanki çorba yapıp annesine mi içirdi? Dün whatsappa resim atmışlar balık yapıp yemişler. Hastalık falan bahane
(545 puan) tarafından
Hee kaynanan hasta bende eşin hasta orda kalıyor sandım. Evde eşi ve oğlu varken senin eşinin orda kalması ne kadar mantıklı sanki gidip ona yemek mi yapacak eşin bence çok bencil bir insan seni o halde bırakıp annesinde nasıl rahatlıkla kalabiliyor son zamanlarınmis bide bişey olsa nasıl vicdanı rahat edecek acaba
tarafından
Burada taksiyi bir abi var. Beni hastaneye o götürüp getiriyor. Onun bir de gece çalıştığı adam var. İkisinin numarası da kayıtlı. Telefonum sürekli şarjlı ve yanımda her ihtimale karşı kendimi temiz evimi düzenli tutuyorum. Evin yedek anahtarını dışarı sakladım. Allah korusun gece bir şey olsa falan kimi arayacağımı napacapımı her şeyi plamlaodm. Kenarda da eşimin bilmediği param var. Doğum paramı da kendi hesabımda tutuyorum. Çok şükür tekim diye endişe etmiyorum. En azından kafam rahat
0 oy
tarafından
Ana kuzusu nolacak seni çok düşünüyorsa anasına gidip bakmasaydı karıya bak laf sokuyor sanki cebinden çıkıyor parası da nefret ediyorum böyle kaynanalardan ya
0 oy
tarafından
En guzelini yapmissin. Tut gelip temizlesinler. Esin madem cok dusunuyor seni karni burnunda karisinin yaninda duraydi.

Tam sopaliklar ya
0 oy
(14,422 puan) tarafından
Bu erkekler annesi ve karısini idare etmeyi öğrenmediği sürece rezil bi hayat yaşamaya mahkum
0 oy
(14,927 puan) tarafından
Tövbe ya senin eşin de baya değişik kaynin var k.baban var esin ne işi var hamile karısını bırakıp gidiyor. Yaptır bacım yaptır acıma seni bu gününde bile bırakıp gidiyorsa sinirlerim tavan oldu gene kız ara gelsin niye izin veriyon zorla kavga et 
tarafından
Gelse napcam sanki turşu gibi asık suratını çekicem. Benim Allah korusun gece sancım ağrım olsa kimi arayacağım napacağım belli o yüzden kafam çok rahat. Keşke bebek doğana kadar hiç aramasa gelmese
(14,927 puan) tarafından
Kaç senelik evlisin canım niye bu bikmislik
tarafından
2 buçuk sene
(14,927 puan) tarafından
Çocuk olunca eşine daha çok ihtiyacın olacak
0 oy
tarafından
Hey allahım ya. Seni düşünüp karım strese girmesin ne istiyosa onu yapıyım diyeceğine bencil diyo ya. Böyle adamları boğasımvar gerçekten.

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 687 göst.
31 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,245 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 875 göst.
14 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 2323 (2,172 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 400 göst.
26 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Canim kizimmmmm (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 719 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pekiyasimdi (31 puan) tarafından soruldu

414,084 soru

12,462,644 cevap

46,790 kullanıcı

Kategoriler

...