0 oy
112 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kendi yaptigim birşeyi yiyemiyom midem bulaniyo kızlar napcam ben ne yicem bugün salatayla gecistirdm birinin elinden yiyom ama evde birşey yapmak istemiyom et tavuk herşeyden tiksindim napmam lazım bilmiyom sizler ne yiyip içiyorsunuz 

6 Cevaplar

0 oy
(13,618 puan) tarafından
Ekmek arası zeytin peynir yedim haftalarca
-Reklam-
0 oy
(4,394 puan) tarafından
Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki inan Bi paket çubuk kraker ile günü bitirdiğimi bilirim 6 7 kilo verdim benim de 3 ay dolunca rahat edersin dediler 3 ay doldu covit oldum tamamen gitti ağzımın tadı Bi ay da öyle geçti 4. Aydan sonra 5. Aya doğru yavas yavas yemeye basladım bende hepsi geçecek sabret çok kötü isen doktordan prilam diye Bi ilaç var onu iste ben çok ilaç atmak istemediğim için Bi kutu içtim çok zorda kaldığım günler sonra kutu bitince yenisini almadım ama çoğu hamile kullanıyor sürekli sende ondan kullan en azından bulantı hissi azalıyor  
0 oy
tarafından

Kuzum Ins tez zamanda kurtulursun kurtuluruz...

19 haftamdaykm. Ama.hala.evde yemek.pisiremiuorim.kokusu beni hasta ediyor. Hazir veya anneme gidiyor arada . 

Mide bulantısı ilacın varsa düzenli kullan yoksaa dr soule.

Tiksintigin şeyleri yeme çünkü sonrasinda tuketemiuorsjb. 

Ekmek ye mideni bastırın

elma portakal bunları dolardan soğuk.tuket. soğuk birseyler mideye iyi geliyor. 

Yakında komşun ailen varsa rica et yapsinlar sana . 

Güçsüz kalma . 

tarafından
Saol kuzum benim inşallah kurtuluruz eşim saolasinn sabah kahvaltıyı o hazırladı yedim . Kaynanam alt katımda o cagiriyo yemeğe bazen ona iniyom napim evde hiç birşey yiyemiyom canım istemiyo insalla tez zamanda atlatırız canım benim ❤️
tarafından
Ama hicde herzaman da inesim gelmiyo yorgun oluyom halsiz Filan. Ondan cnm
tarafından
Soyle kayinvalidene  o sana getirsin kapıdan versin sevaptır. Yani ona söylemeye çekinirken eşine soyle. O sana yemek getiririm ordan . Evet bu haftalarda baş dönmesi halsizlik uyku hali olması normal.kuzum .
tarafından
Ne bilim cnm diyemem cekinirim ama beni çağırıyor çaya gel diye bende iniyorum
tarafından
Niye cekineceksin artık siz ailesinz. Onların torununj tasiyorsun.  Sende teşekkür et . Sarıl gönlü olsun.  O daha çok hevesle yapar o zaman.
Kayinvalidem.memlekete ariyor kizim.doguma.gelcem.ama.istedigin canın çektiği ne varsa kargo edelim.diye. o yüzden kendi annen gibi gör çekinme ailesinin. Oda hasta olunca sen ona hizmet edeceksin oyle düşün.
tarafından
Evet canım haklısın biz aileyiz her gün birlikteyiz her gün gelir sorar eder saolsun kızımı alır aşağı götürür . Ne bilim cnm kadında hasta fıtığı filan var yaşlı bugün hastaneye gitmiş film film çektirmiş tansiyonu cikiyo her gün ne bilim ondan diyemiyom yemek getir diye ama yemek ne yaptın geleyim sana diyorum onda cekinmiyom iniyom yemeğe
tarafından
Olsun kuzum sende hep böyle kalacak degilsin 4 ayından sonra topluyor insan o zaman sende ona yemekler yaparsın ♥︎Rabbin kayinvalidene şifa versin . Hamile birine 1 tabak yemek vermek çok sevaptır. Senin duan yeter ona
tarafından
İnsalla toparlarim cnm . Çok hakkı geçti saolsun dua ediyom ona canım Amin canım Allah razı olsun ❤️
0 oy
(348 puan) tarafından
Ayy 6haftada benim de öyleydi. Eşimin memleketine gitmiştik bütün köy benim öğürtümle öğrendi hamile olduğumu :D hatta yan evlerden amcanın biri kendini tutamayıp ohaa demişti :D Doktorumu aradımçok bulantım var diye ve bebeğin yerleştiğine işaret demişti Prilam Dr ilaç vermişti iyi geldi.
0 oy
tarafından
Hafif yoğurtlu çorbalar 

Patates haşla yanında yoğurt ye 

Meyve tüket 

Tuzlu Çubuk kraker 

Ayran 

Yağsız besinler tüket az, az sık sık ye 
0 oy
tarafından
Hazıra abandik canım ne yapalım "))) bisküvi kraker lahmacun dürüm yiyrnezsem üzülürüm."D 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 103 göst.
3 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Asya_g2000 (56 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 193 göst.
0 oy
6 cevap 176 göst.
28 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Tugce_nur09 (8 puan) tarafından soruldu

413,102 soru

12,437,280 cevap

45,848 kullanıcı

Kategoriler

...