0 oy
326 göst.
Diğer kategorisinde (4,760 puan) tarafından
Sorum yukarıda arkadaşlar adetli olmasak çok ağrı yapar diyorlar bu doğru mu bide hiç ilişki olmamışsa ona rağmen test yaparlar mı 

8 Cevaplar

0 oy
(1,367 puan) tarafından
Bende bekliyim 3 gun sonra 40 bitiyo bende taktircam
(4,760 puan) tarafından
İnşallah istediğimiz cevabı alırız kuzum
-Reklam-
0 oy
tarafından
Spiralde adet duzensizligi yapiyomus bide onunlada hamile kalanlar var cnm. Oda tehlikeli :/
(4,760 puan) tarafından
Kuzu herşeye rağmen eşim de korunacak bir süre düzensizlik olur sonra düzelir vücut alışırsa
(4,760 puan) tarafından
Sen nasıl korunacaksın kuzum
tarafından
Şimdilik eşim korunsun canım bende spiral.istiyorum ama korkuyorum ya bide esim istemiyor
(4,760 puan) tarafından
Vala benim eşim de istemiyordu ikna ettim tam dedi şükür denemek istiyorum sende ikna et ve o zaman da korunsun kuzum
tarafından
Aynen bende ikna etmeye çalışacağım. Neden istemiyor anlamiyorum ondan bisey gitmicekki :D
tarafından
Kız.ben napcam bu kızımın gazını. Beynim ağridı uyumuyor
(4,760 puan) tarafından
Oy kıyamam kuzuma damla vermiyor musun kuzum
tarafından
Evet cnm veriyorum
(4,760 puan) tarafından
Hangisini kullanıyorsun kuzum
tarafından
Biogaia ve nurse harveys kullandım. Metsil kullandım. Bugunde eşim colinox diye bir damla getirdi burdan biri önermişti. Insallah fayda eder. Kimyon ve rezene cayi demleyip iciyorum.
Bide damlalar cok pahalı ya.cok ufak şişeler :/ yarasinda parasi onemli degil ama iste yaramıyor
(4,760 puan) tarafından
Sab simplex kullanıyorum ben de iyi bence blde onu da dene 90 TL 2 aya yakın gidiyor kuzum
tarafından
Bunuda deneyeyim canim insallah faydası olur. 2 ay iyiymis valla nurse harveys zatem 15 gun falan gidiyor
(4,760 puan) tarafından
Al kuzum blde emzirme sonrası masaj yap hemen bırakma gazını çıkar altını açınca karnına masaj yap ayaklarını yukarı kaldırıp karnına baskı yapacak şekilde bastır öyle de güzel çıkarıyor gazını ben her alt açmada yapıyırum kuzum
tarafından
Yok cnm surekli yapıyorum ama yinede aynı. Bugun sabah saat 7 de uyudu.  :((
(4,760 puan) tarafından
Oy kıyamam kuzuma kolik bir bebek sanırım sende böyle çok yorulup uykusuz kalıyorsun oğluna nasıl bakıyorsun gün içinde kuzum
0 oy
tarafından
Evet canım ağrı yapar çünkü adetli iken rahim açık oluyor o yüzden spiral rahat takılıyor  
(4,760 puan) tarafından
Korktum şimdi ya çok yapar mı ki acaba kuzum
tarafından
Yok canım çok yapmaz bence ben adetimin sonlarında gittim taktırdım o kadar acimadi kasmayacaksin kendini serbest bırakacaksın
tarafından
Test ide doktora söylersin gerekmezse yapmaz
(4,760 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
tarafından
Rica ederim canım ne dmek
0 oy
tarafından
Korkulacak hiçbir şey yok cnm..ben 3 kere taktırdım 2si adetli biri adetsizdi..adetsiz olursan mecbur test yapıyorlar ilişki olmasa da..inan çok ağrısı yok parol içersin sağlık ocağında rest yaptır öyle haataneye git hemen takılır
(4,760 puan) tarafından
Adet olmadan takmamaya karar verdim kuzum
0 oy
tarafından
Ben taktırdım canım 40ım çıktı 41.gün hemen gittim taktırdım. Hiçte ağrılı olmadı burda görmüştüm ağrılı oluyo acıyo diyenleri ama hiçte öyle olmadı normal adet gibi oldu bir kaç gün zamanla düzene girdi oda kendimi rahat bırakmamı söyledi ebe o sırada takmış sinek ısırığı kadar bişey oldu tamam bitti deyince şaşırdım bu kadarmıydı dedim kendi kendime. 40tan sonra olduğu için test yapmadılar bana canım zaten 40gün ilişki olmuyor hiç korkma derin bir nefes alıp kendini rahat bırakırsan hiç hissetmiyorsun bile
(4,760 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(2,189 puan) tarafından
Normal dogumsa 40 cikinca sezeryansa 2 ay sonra. Adetsizsen gebelik testi istiyorlar ben dün taktirdim adetsizdim cok zor gecti rahmim toplanmamis ve agzi cok darmis. Adet söktürücü alip adet görünce git tavsiyem. En güvenilir yöntem bunla dogum kontrol hapiymis
(4,760 puan) tarafından
Anladım canım bende adeti bekleyeyim
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Ben 40 im çıkınca taktırdım canım adetli değildim normal doğum olduğu için rahim zaten açık olmuş oluyo herkes çok farklı şeyler soyluyo yok kanama artiyo yok çok ağrı oluyo yok adet düzensizliği yapiyo diye hiç birine kulak asma spiral kimisine iyi gelir kimisine gelmez senin kendi yapinla alakalı bı şey deneyip görmen gerekiyo ben taktırdım 3 ay oldu nerdeyse şükür memnunum doğumdan sonra adet hemen olmuyo diyolar bak ben taktırdım 2 gün akıntı ssklinde kanamam oldu sonrada adet olmadım ağrı desen taktiktan sonra kasik ağrım oldu biraz o kadar
(4,760 puan) tarafından
Anladım canım benim teşekkür ederim
0 oy
(1,009 puan) tarafından
Test istemezler canım 40 sin sonuçta takıyorlar adet olmasan da ama adetliyken daha rahat edersin 
(4,760 puan) tarafından
Adeti bekleyeyim canım

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 289 göst.
0 oy
1 cevap 131 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nzli (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 195 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Nzli (138 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 84 göst.
1 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lavantakokusu (95 puan) tarafından soruldu

406,368 soru

12,185,131 cevap

36,689 kullanıcı

...