İlk gebeliğim teyzeleri nasıl olduysa birden beni bir korku sardı. O kadar acemiyim ki nasıl bebek bakılıcağını bilmiyorum ya çocuğu doğunca mahvedersem ya doğru düzgün bakamazsam. Bebek bakımı konusunda hiçbir şey bilmiyorum kitap okumakla da olur mu ki öğrenilir mi. Yani ne bileyim YouTubeda mesela bebek bakımı konusunda size yardımcı olan güzel bir kanal var mı bildiğiniz? Aklım allak bullak yardımcı olun nolursunuz
Valla hiçbirimiz profesör değiliz çocuk büyütme konusunda doğunca sen bile inanamıyorsun nasıl bakdığına çok da güzel bakarsın telaş etme ama sana tavsiye 3 çocuk büyüttüm pişik olmadılar ıslak mendille poposunu silince kurula ondan sonra bezle bu çok önemlidir böyle yapınca hiç pişik olmuyo emzirdikden sonra yatağına koy direk senin yanına alışmasın sallama bebeği öyle alışmasın ilerleyen dönemlerde çok zorlar seni sürekli sallatır kendini
Bebeğin sana herşeyi öğreticek merak etme bı zaman sonra bı bakmışsın insanlara öyle tutma böyle seviyo böyle uyuyo derken bulcan kendini
Hiiic korkma kuzum
Kucağına aldığında zaten arkası geliyo
Eminimki çok iyi bi anne olacaksın şimdiden düşündüğüne göre
1,498,553 soru
24,478,531 cevap
356,106 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın