İki çocuğum var biri 9 aylık biri 4 yaşında küçük oğlum sabah 9 dan beri uyumuyor bu saat oldu hala mızmız diğeri etkinlik diye tutturuyor sabahtan beri yaptığım tek şey kahvaltı kafayı yicem ya yemek yok bişey yok soba yakılacak ev süpürülmedi silinmedi tuvalet banyoyu temzileyemiyorum bende mi sorun var ya kimsemde yok delircem artık dört duvar arasında çok bunaldım insanlar sürekli imalı konuşuyolar bana ev işi konusunda yoruldum artık ya biri susuyor biri ağlıyor diğeri acıkıyor yetişemiyorum herkes mükemmel ben mi eksiğim eşim bile laf sokuyor sürekli
Vala o esin laf soylicegine bakicak cocuklara yapicaksin 4 yaşındaki sana fazla engel olmazda küçüğün engeldir bn ya gece onu yatirinca yapiyorum yada oglum birlikte sende ya yatirinca yapicaksin hergun bir yeri yada esin bakicak oyle laf sokmakla olmaz bizde insaniz robot değiliz Bir gece yemegini yap iki gunluk bir gece sil supur qnca oyle duzene girer canim durmayan cocukla
Madme o kadar laf ediyorlar rahatsızlar gelsin temizleyiversinler? Herkes çok biliyorsa kendi doğursun da baksın sen evlat yetiştiriyorsun ev işi kalabilir ama çocuklar beklemez hepimiz öyleyiz benim bir tane 13 aydır günde iki öğünü zor yiyorum temizlik desen hak getire olmuyor durmuyo napim bağliyim mi millete ver cevabını kimse hiç bir iş evlatlarımızdan önemli değil.
Kiz benim annem 67 yasinda 3 yasinda var evde 6 yasinda 2 yasinda 11 yasinda hepsine bakıyor anneleri çalışıyor
Ben daha birsey demek istemiyorum
1,489,788 soru
24,348,995 cevap
346,397 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın