0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (754 puan) tarafından
Bebeğim 18 aylık olacak inşallah 5 gün sonra . Bu 2 haftadır sürekli yanağını getiriyor ağzıma opulmeden de gitmiyor . Öptükten sonra bir seviniyor mutlu oluyor üstüne de başımı okşayıp ciccccciii yapıyor annesinin balı ☺️♥️♥️ kizlar ellimden geldiğince oyunda oynuyorum konuşuyorum da acaba niye 4,5 dk da bir gelip opulmek istiyor

6 Cevaplar

0 oy
(6,361 puan) tarafından
Ilgi istiyor demek ki bıdık oyle mutlu oluyor 
(754 puan) tarafından
Herhalde canım kimse yok burda tanıdık akraba arkadaş tek başına hava soğuk diye bir yere de çıkarmıyorum pazar günleri babası gezdiriyor biraz onub dışında da ellimden geldiğince ilgi göstermeye çalışıyorum :) teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öpmenin sevgi göstergesi olduğunu tam anlamış demekki. Op sarıl bol bol
(754 puan) tarafından
Herhalde canım ☺️ öyle yapıyorum zaten her fırsatta olup sariliyorum ☺️ çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından

Oyy .maşallah sen de git gel öp benim  kızımda 10 aylık hep öpüyor bizi :D

tarafından
Valla kızım ağzını bi açıyor suratimi hepsini öpüyor:))  sonra ıslak kalıyor silmiyorum o siliyor eliyle tokat atıyor kaçıyor
(754 puan) tarafından
Oyyş bıdık ya maşallah inşallah benimki de öğrenir öpmeyi ☺️
tarafından
Evet ya ne tatlı halleri var dimi
(754 puan) tarafından
Evet maşallah Rabbim korusun tüm çocukları bebekleri inşallah:)
tarafından
Amin ınşallah canım benim.
0 oy
(1,517 puan) tarafından
Ay evet benim oğlan da 22 aylık yanağını getiriyo anne diyo opmeden gitmiyo illa öpülecek şimdide kendisi öpmeyi öğrenmiş Allah'ım nasıl tatlı bal Evlat
(754 puan) tarafından
Ayyy inşallah benimki de hemen öğrenir öpmeyi ☺️☺️ balllar yaaa
0 oy
(9,619 puan) tarafından

Masallah Rabbik nazarlardan korusun ilgiyi seviyo demekki :) bizimki de 18 aylik oldu oda öpülmekten ziyade yanımıza gelip yalap şalap öpüp kaçıyo ne görüyosam ya babasının yanağına yapışıyo yada kardeşinin :D Metehana seslenip parmağımla yanağımı gösteriyorum gelip beni de öpüyo :))

(754 puan) tarafından
Amin canım amin ☺️♥️
Benim bıdık hala öpmeyi bilmiyor ☺️☺️
Gel anneyi öp diyorum parmağını yanağıma degdirip kaçıyor ☺️ inşallah bende bir gün beni öpmesini görürüm . Evet tek kaldığı için sanırım ilgi çok istiyor ♥️
0 oy
(272 puan) tarafından
Yaa kıyamam maşallah canım ne güzel işte bol bol öp:) benimki doğsa da bende öpsem diye gün sayıyorum valla darısı bütün hamişlerin başına :) 
(754 puan) tarafından
Sağol canım benim evet çok güzel bir duygu inşallah onun da beni öptüğü günleri görürüm ☺️
Rabbim sana da yaşatır inşallah sağ salim yavrunu kucağına alırsın inşallah ♥️☺️

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 307 göst.
7 Şubat 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Expertmom (1,006 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 390 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde 1111 (363 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 565 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde hayrullahkubra (610 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 266 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde 4Efem maslaimm (90 puan) tarafından soruldu

412,874 soru

12,430,749 cevap

45,663 kullanıcı

Kategoriler

...