0 oy
530 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,529 puan) tarafından
Bugün doktor kontrolü vardı bebegjmin 40 günlük olduk. Doktor asla insanlarla temas ettirme kimse öpmesin sen emzirdigin için bı sen öpebilirsin babasına bile yasak Mayıs ayına kadar hasta etmemeye çalış dedi tam bağışıklık kazanacağı aya girdi aman dikkat et kimseye yaklaştırma dedi. Biz ailemizden 8 saatlik uzakta yaşıyoruz yarın izine gidicez tam da. Az önce telefonda annemlere dedim aman anne öpmeyin sakın diye tamam kuzum küçük bebek hasta olsa orada siz cekersiniz dedi. Sonra kayınvalidemi aradım doktor böyle böyle dedi yarın gelicez aman kimse öpmesin kucağınıza alın ama öpmesin kimse herkese söyleyelim anne dedim. Tam sevilecek zamanı biseycik olmaz diyo hala. Laf anlatamıyorum ben bu insanlara ya 10 gün izinde deliricem kesin. Gözümden sakıniyorum kızımı bugün babasının içi gitti öpemedim diye kayinvalidem hala millete sanki çocuğu kıskanıyor gibi olur diyo. Yarın daha sert söyleyecem gittiğimizde çok korkuyorum hasta olacak diye enfeksiyon kapacak diye çünkü doktor çok sıkı tembih etti :((( ne yapicam kızlar ne diyebilirim başka ya öpmemeleri içinn

28 Cevaplar

0 oy
(11,821 puan) tarafından
Evden dışarı çıkma kısa net 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Torundur sevilir.seven kişinin elindende alınmaz. 

Madem.dr size bu şekilde söyledi ise 10 gün bir yere gitmeyin evinizde durun.kalp kırmaya değmez.  

0 oy
(13,718 puan) tarafından
Dr unuzu değişin diğer insanları anlarım ama bana ne alaka aynı evde yaşıyor adam senle münasebette ama çocuğa dokunamaz saçma ötesi yani
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Daha minicik insan öpmeye bile kıyamaz.. Bence gidince söyle lütfen öpmeyin diye 
0 oy
tarafından
Doktor fazla abartmış çok üstüne düşme çok hastalanır bırak opsunler her zman görmüyorlar sonuçta, hele ki babası ne demek babası bile öpmesin o doktor da abartmış, kendine zehir etme tatilini bence akışına bırak
0 oy
(11,234 puan) tarafından
Doktor olduğuna emin misin hastalığı olur eyvallah da sağlıklı çocuğa da böyle demezler çok çok saçmalamış annesi öpsün babası öpmesin vay be 
(2,529 puan) tarafından
Ben emzirdigim için zaten bulaşacak olan sütten de bulaşır o anlamda diyo
(11,234 puan) tarafından
Cnm saçma bak düşün senden bulaşacak babası sakınacak hiç bir doktordan duymadım böyle bisey çok sakınan göze çöp batar derler cnm
0 oy
(406 puan) tarafından
İzne gitmen şart mı yani bu kadar kafaya takacağına gitme kafan rahat olsun

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 4,496 göst.
22 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Mervebcrglu (1,249 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,133 soru

23,689,573 cevap

310,834 kullanıcı

...