+1 oy
506 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
arkadaslar lutfen bilen herkes yardimci olsun. bu gun kontrole gittim doktor artik bekleyemeyiz yarin yatis var dedi. suni sanci verilcek olmazsa sezaryen. dogumu kendi yontemleriyle baslatan varmi aranizda en etkili yontem nedir? suni sanci almak istemiyorum.. Allah rizasi icin hepinizden dua istiyorum...

24 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim hamilelik sorunluyum 40 oldu almadi qma bebegin kilosu fazlaydı sonra ben evimi dip köşe temizledim hic durmadim qksam yürüyüşe gittim baya yürüdüm 40+2 de gittim 3 cm açıklık olmus doktor soka gitdi sunu verdi 3 saate dogurdum
(5,126 puan) tarafından
Arkadaş da bugün gidecekti ben de merak ettim
(61 puan) tarafından
surekli yuruyus yapiyorum evin temizligini hep ben yapiyorum zaten henuz gitmedim  cok kararsizim etraftaki herkes gitme diyo ne yapicam bilmuyorum
-Reklam-
0 oy
(348 puan) tarafından

Suya Meryem Ana otu koy canım gözünün önünde açılsın, bir de secde suresini bol bol oku bebiş secde hareketiyle doğum pozisyonu alsın. Kolay doğumun olsun inşaAllah sağlıkla al kucağına <3:)

(61 puan) tarafından
Allah razi olsun amin insallah denicem
.
0 oy
(29,534 puan) tarafından

Suni alacagina sezeryan ol kurtul gelmeyen bebeğe suni verilince daha zor olur gibi

0 oy
tarafından
Bncede alma drekk sezeryan ol beni mahvettoler ya 41haftaydm suni sancı verdiler bebeğin kalbi duryodu acil sezeryanla aldilar

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 241 göst.
23 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Kbrashnn (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
22 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Nloto16 (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 278 göst.
3 Ekim 2022 Diğer kategorisinde sibelharun (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 344 göst.