Asla acımam çatır çatır yerim kiz bana bisey olsa ya evlenirse benden sonrakimi yesin
Yazının başında biraz güldüm :) 60 70 bin araba, 120 bin kenarda para. İşte o kadar. Kız öyle söylenir mi sanki sakız parası. Ayrıca malını mülkünü öyle yazma çok buralara.
Ayrıca eşine acıma diyenleri de Allah ıslah etsin. Acıma demeyelim de şahsen kıyamıyorum.
Değişik ......
Banada herkes aynisini diyor. Bak en basiti esimin dayisinin karisi bile bunu diyor kenarda kocanin bilmedigi bi paran olsun ne olur ne olmaz diye ama bende 5 kurus olsa bu kadar var derim içim rahat etmez ki esim yurtdisinda calisiyor türkiyede yiyoruz yani fazla fazla kazanmasina ragmen
Valla annem hep böyle kıymadı bunun için babamın ona bir minnettarlığı olduğunu ya da sen böyleydin Allah razı olsun dediğini görmedim o yüzden erkeklere bu konuda acımıyorum hele hastane ilaç bebek ihtiyaçları konusunda hiç tabiki israfçı değilim gerekli yerlere harcarım gereken yere şakadan laf söz eder bende şakadan evlenmeseydin evlendin çocuk yapmasaydın derim
Ne dertler var Allahım
1,496,591 soru
24,447,510 cevap
353,753 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın