0 oy
411 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından

Ben önceden hiç cekemezdim çok iğrenç olurdu su son gunlerde cekebiliyorum anladım nasıl çekilmesi gerektiğini çok güzel oluyor çok mutluyum :P siiz nasılsınız bu konuda herkes cekemez değil mi ama eyeliner çekmek maharet gerektirir :D

18 Cevaplar

0 oy
(7,791 puan) tarafından

Gtünü kaşı kz kendi kendine nazar etcen snra bi daha çekemicen  bnde güzel çekerim:D

tarafından
Ayh anam Allah korusun kız ksiyom şimdi valla neler çektim artık vazgecmistim ama çokta seviyordum yaa
(7,791 puan) tarafından
Tecrübeee öyle öyle gözü kapalı yaparsn
tarafından
Kız şimdi güzel olunca istek geldi her gün cekiyom evde elim daha iyi alışsın diye
-Reklam-
0 oy
(139,261 puan) tarafından
ayipsin kuzeye hamileyken esime bile ogrettim efso yapariz evelallah
tarafından
Saç boyuyan avukatta ne bilem benn
dur kiz daha degil haziranda olcak ☺
tarafından
Hadi inşallah rabbim yolunu açık etsin pişmanlık vermesin
tarafından
Ohh Allah zihin açıklığı versin enişteye ☺️
sagolum kizlar
0 oy
(689 puan) tarafından

Sol gözüme güzel sürerim sağ gözüme berbat niye oyle oluyo bilmiyom sınır oluyom artık  surmuyom:D

tarafından
Kız çok az bir fark olabilir ama çok az☺️ bende sinir oluyordum vazgeçmiştim ama hep içimde kaliyordu artık ogrendim ya her gün cekiyom
(689 puan) tarafından
Aklıma soktun  la yarın deniyecem aşkım başarırım inşallah:**
tarafından
Bak herkesin giz yapısı farklı bebeğim göz kapağının bitişi varya hemen ordan yukarıya doğru kuyruk yap önce hafifçe sonra da birleştir devamı kolay zaten ben ince yaparim öyle güzel oluyor sende vazgeçme biz anayiz çocuk pirtlattik ne bunu mu yapamicaz hahaa hadi başarılar ❤️
(689 puan) tarafından
Hahah saol bacim
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Ben kalemi daha güzel çekiyorum:) Hele bacım az tüyo ver bana da :)
tarafından
Kalem benim gozumde akıyor ne hikmetse;) kız önceden çok iğrenç çekiyordum video bile izlemiştim ama aynıydı vazgeçmiştim artık ama hep içimde kalmıştı baktım dedim orda. Video dakilerin go yapisiyla benimki aynı degilki ona yakışan bana gitmez yada gözüme uymaz kendi göz yapıma göre cekiyorum bak gözümü sol gözümü kapatıyorum çekerken sağ gzume açık surebiluyorum ☺️ göz kapağının bitiş noktasindan hafif yukarı bir kuyruk yapıyorum geriiani göz kapağına ince şekilde çekiyorum bu kadar basitmiş çokta güzel ince dikkat çekmeyen bir eyeliner oluyor benim istediğim gibi
(7,119 puan) tarafından
Yarın deneyeyim bakalım bir:)
tarafından
Haha dene bakalik inşallah olur başarılar ;)
(7,119 puan) tarafından
Saol canım:))) olmazsa da ne yapayım dünyanın sonu değil ya :D
tarafından
Ayy Allah seni kız güldürdün valla Allah'ta seni güldürsün ;)
0 oy
tarafından

Yani güzel çekiyom sayılır sık sık yapsam daha iyi olur ama çok nadir yapıyorum

tarafından
Ben bu aralar becerdim sanırım hergun cekiyom elim alışsın diye ☺️
0 oy
tarafından

Hahaha beceremiyorum onu malesef ki bor taraf oluyor bir taraf batıyor sonra tekrar temizle et artık yapmiuorim :))) 

tarafından
Hahaa eskiden bende öyleydim ya şimdi cozdim işi her gun evde bile çekiyorum ki elim alışsın☺️
tarafından
Ben bu kese kas taramaya önem verdim onu bıraktım.ona başladım.:)) arayı oule kapatıyorum
Birde hamileyim kusmlardan etmelerde  makyaj malzemelerimi  özledim:)) gecen gittim çantaya bakıyorum.rujlarim diuorkm :(( ahahhahahaha
0 oy
(6,086 puan) tarafından
Hamilelikten önce güzel çekerdim ama çok makyaj sevmiyorum düğünden düğüne.. Hamilelikte onuda yapmayı bıraktım ay yarın bi deneyim :))) 
tarafından
Hahaa dene dene alışınca bırakamıyn sigara gibi ;)
(6,086 puan) tarafından
Çok yapmıyorum ama severim dur bakalım elimin ayarı kaçmış mı :))
0 oy
(454 puan) tarafından
Çok güzel yaparım. Aslında el alışkanlığım da var. Her dışarı çıktığımda mutlaka makyaj yaparım 
tarafından
Bendeeee;)
(454 puan) tarafından
Çocukluktan gelen makyaj sevdam var durduramıyorum
0 oy
tarafından
Tabi kız eyeliner çekmek benm işim her türlüsünü çekerim 
tarafından
İyi maşallah kız kalem eyelinerle daha kolay çekersin özelikle beaulis markası yeşil olan
tarafından
Benimkide kalem bebeğim ama o markaya bakacak bu bitince onu alırım belki;)
tarafından
Hehh yeni mi aldın yoksa günkü kalemle yapan herkes yapabiliyor:D benim için fark etmiyor her eyeliner dipliner çekebiliyorum yıllardır yapıyorum  şuan farmasi dipliner kullanıyorum hiç güzel deil yarın gratise gidip kalemi alıcam en sevdigim
tarafından
Yok bayadir varda bende beceremiyorum eskiden pek seviyordum ;) ama kalem daha kolay mecbur kalmadigm sürece öbürünül almam herhalde ha
tarafından
Ay alma zaten iyi bilen biri bile ***** yapabiliyor onunla:D eyeliner candır ya
0 oy
(9,621 puan) tarafından

image

Bak bakalım 10  üzerinden kaç vercen ☺☺☺

0 oy
tarafından
Denemedim bilmiyorum ama eferim sana kız :))))
0 oy
tarafından
Youtubeden izlemedigim video kalmadi sonuccc yine olumsuz
0 oy
(114 puan) tarafından

Biri güzel oluyo ama diğerine gelince işler karışıyo :D

0 oy
(2,922 puan) tarafından
Maşallah diyelim nazar değmesin bende çok güzel çekerim herkes çok beğenir bana cektirr çoğu insanda :))) banada maşallah de
0 oy
tarafından
Avmye girerken ateş ölçülüyordu kadın alnıma cihazı tuttu,sonra da dedi ki ayyyy ne güzel çekmişsin eyeliner ı çok güzel duruyo valla dedi.

O gün bugündür tutturamiyorum ayarını :D Kadında nasıl bi göz varsa bravo valla :D yeni yeni düzeltiyorum :)))
0 oy
(1,108 puan) tarafından
Ben hiç çekemiom heryeri batırıom :))nasıl yapıon banada öğret 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Güzel çekerim kendime ama başkasına çekemiyorum eyeliner i 
0 oy
(165 puan) tarafından

Çok seviyorum beğeniyorum ama bende çekemiyorum nedir püf noktası bana da anlatsana :)

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 163 göst.
22 Şubat 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 401 göst.
27 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,038 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 245 göst.
12 Mayıs 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 602 göst.