0 oy
337 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (222 puan) tarafından
Merhaba kızlar, 36+5 gebeyim, bebeğin kilosu 3100-3250 arası dedi doktor, bi tık iri bi bebek, daha 3-4 haftası var, ben hamileliğimin başından beri normal doğum yapabilmek için elimden geleni yapıyorum ama elimde şu sıra bi korku başladı, çocuk iri olursa ve normal doğum yaparsam ölecekmişim gibi davranıyor, tutturdu sezeryan olsun diye, sezryanında riski var diyorum ne farkeder, annen seni 4500 doğurmuş ben niye yapmayayım diyorum yok senin astımın var bişey olur vs, cumartesi kontrol var doktorla konuşacakmış hayır bu sefer doktorla uğraşıcam zaten sezeryan yapmaya bayılıyorlar Hee bunlar dünden razı deyip o da bahaneler bulup sezeryana alacak şimdi, normal bi şekilde konuşuyorum da ama ne olacak bilmiyorum 

13 Cevaplar

0 oy
(2,072 puan) tarafından

Astımınız sıkıntı olma ihtimali varsa bence hiç riske atmayın. Ne güzel eşiniz sizi düşünüyor işte  :)

(222 puan) tarafından
Ama doktor böyle bişey demedi ki hiç, kendi kuruntusu, 8 yaşımdan beri ağır sporlar yapıyorum solunum sıkıntım yok, ama biri bişey mi dedi ne dediyse 2 gündür durup durup aynı şeyi söylüyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kız daha ne istiyon:) adam seni düşünüyor 

Sizde doktorla konuşun normali deneyin baktın olmadı sezeryan

Ama ben doğum yaptığımda yanımdaki hasta 3700 ile oğlan doğurdu hemde normal ama azıcık dikişi fazlaydı
(222 puan) tarafından
Ya tamam Allah razı olsun ama doktor henüz herhangi bi riskten bahsetmedi ki, niye böyle korku sardı anlamadım bi türlü, maşallah tosuncuğa da :)
0 oy
tarafından
Ultrasyonda kilo farkı oluyor cnm iri dediği zayıf zayıf dediği kilolu olabiliyor örnek vereyim 

Ben 39 haftalıkken doktor bana bebek 3.600 gram dedi ve kızım sadece 2.990 gram doğdu 
tarafından
Doktorum bana 3700 dedi dogumhaneye ciktim 3 saatte dogurdum 4.100 gram
tarafından
3 saat o doğum sandalyesinde oturup sancı mı çektin helal olsun
tarafından
Mecbur sorunlu hamilelikti haftası gecmisti suni aldim 3 dogum yaptim en zoru buydu
(222 puan) tarafından
Maşallah ne diyim darısı balımoza
tarafından
Amin canim
0 oy
(7,946 puan) tarafından
4 kg normal dogum yaptim cok canm tatlidir ben dogurduysam herkes doguralbilir bnce
(222 puan) tarafından
Bende diyorum kimler kimler doğuruyor bişey olacağı varsa yattığım yerde de olur yani hani bişey değil beni de endişelendiriyor ki normalde cevval bi insanımdır
0 oy
(14,794 puan) tarafından
Seni düşünüyor belli ki :) anlatmaya calis acaba astım sorun çıkartır mı ki 
(222 puan) tarafından
Ona karar verecek olan doktor tabi, risk var dese zaten inat etmem, ama bu sefer eşim sezeryan istiyor diye doktor da biraz sıkar diye korkuyorum
(14,794 puan) tarafından
Özel mi ? Özelse fiyatı yüksek almak için evet öyle birşey duymuştum
(222 puan) tarafından
Evet özel canım
0 oy
(4,910 puan) tarafından
Nıye doguramayasın cnm bilemeyiz orasını ilk dogumumda kızım 4 kıloydu ebe fazla dedı karnıma bakarak,zor olur demıstı. Dogurdm 4 kılo dogdu kızım. Oglum 3600 dogdu. 
(222 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın, bilmiyorum 1 ah önce erken doğum riskiyle hastaneye yattım o zaman ondan nolur nolmaz diye helallik isteyip vasiyet bırakmıştım, bana bişey olursa ve başkasıyla evlenirsen çocuğu anneme bırak diye, ondan mı etkilendi nedir anlamadım
(4,910 puan) tarafından
Ayy Allah korusun, yavrunu saglıkla kucagına alırsın ınsaallah cnm hayırlısı olsun inşallah.. Normal olsn olabildiğince
(222 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun inşallah
0 oy
(531 puan) tarafından
Banada öyle dedi doktorum 4 kiloyu geçer normal zor olur dedi sezeryan oldum 3650 ultrason yaniltabiliyor
(222 puan) tarafından
Bunu hatırlatıcam ona evet
0 oy
tarafından
Tabi normal en iyisi ama şimdi olsa gene sezeryan olurum. Çok rahat valla
(222 puan) tarafından
Ya ben sezeryandan daha çok korkuyorum inanın
0 oy
(4,859 puan) tarafından
İlk doğumum 38+2de oldu 2.730 kilosu idi ikinci doğum ise 40+6 da doğum yaptım 3.200 küsur doğdu kontorllere gidemedigim için kilosu nu basini bilmiyorduk koca kafalı doğdu çokta koca kafalı değil ama yani çıkarana kadar canım çıktı ki ben dogurduysam sende dogurursun sezeryan olma dormal doğum en iyisi
(222 puan) tarafından
Bende öyle istiyorum da işte korkutmuşlar eşimi
0 oy
tarafından
Benimn3 cocugumda 4 kilo normal doğum du 3. Cocuk 28 haftada ana rahme dustu qma doktorum genede sezeryana almadi zor bela 37 hafta olduk bu sefer yukari cikti artik ben ağrılardan hamilelikte cok bunaldım gerekmedikçe sezeryan iyi değil dedi 40+2 olduk artık gelmeyince mecbur suni sanci aldim saglikli hangisiyle o yol korkma o zaman hepimiz korkuyoruz ama oyle bir hissi dogdugun an hersey geciyor 
(222 puan) tarafından
Ben korkmuyorum zaten de eşim ölecekmişim gibi davranıyor
tarafından
Onlar bizim yerimize dokuz doğuruyor zaten
0 oy
(423 puan) tarafından
Ben de Dün doktora gittim. 36+4 3100 Gr. Ama doktor iri falan demedi. Hatta normali beklicez dedi. 1 hafta falan önden gidiyor. Öyle iri denilecek bir kilo değil ki 
(222 puan) tarafından
Şuan için demiyor zaten erkek bebekler geç doğar ya genelde, 40 a kadar giderse kilolu doğabilir o yüzden endişe ediyor şuan için değik
0 oy
(8,699 puan) tarafından
bende esım ozelde dogum yap dıyo ama durumumuz bıraz sıkıntılı onun ıcın ıstemıyom senden ve bebegımızden onemlı dıyıl para dıyo ama devlete dogurcem ben esımı ısallah ıkna ederım bıda ona para vermek ıstemıyom erkekler bızden daha cok tetırgın 
(222 puan) tarafından
Ben özele para vermiyorum tek avantajım o canım
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Kız ben normal yaptım çok rahattım düşün hiçbir solunumla ilgili rahatsızlığım olmamasına rağmen oksijen seviyem çok düştü heyecan yapmisim galiba hava maskesi takıyorlar di sürekli bana doktorla tekrar görüş bence içiniz rahatlasin 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 798 göst.
10 Mayıs 2019 Aile & Aşk kategorisinde ♥️♥️Miracım♥️♥️ (1,114 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 48 göst.
1 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 491 göst.
0 oy
8 cevap 219 göst.
18 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

409,030 soru

12,293,901 cevap

38,283 kullanıcı

Kategoriler