0 oy
643 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (26 puan) tarafından
Hanımlar biz eşimle onun ailesi yüzünden kaçarak evlendik. Benim aileme ev eşyası için 20 bin tl söz verdiler. Bir sene oldu 10 bin tl verdiler sadece. Şu an hamileyim 7 aylık eşim ocakta askere gidecek bir kere aramadılar. İki ay önce kardeşi evlenecekti düğünü için urfaya gittik. Kardeşine düğünde 150-160 bin tl masraf yapmışlar. Bize bebek için bile bişey demediler. Annesinden ve babasından hayırlı olsun lafını bile duymadım. Eşim gitmeden önce aradı bunlar arap kendi yöresel kıyafetlerinden bana da yaptırmalarını istedi. Düğünde ve kınada giysin dedi. Eşim istediği halde yaptırmamışlar. 4 eltiyiz biz. 3ü düğüne ve kınaya gelmediler eşleri geldi sadece. Onlara kıyafet yaptırmışlar. Sadece bizi ayırmışlar. Bu duruma eşimde çok sinirlendi. İki aydır onlarla hiç konuşmuyor. Bebeğimizinde doğduğunu söylemeyecekmiş o tarafa. Diğer eltimde hamile onun doğumu yakın. Anneis onu sürekli arar sorar abisini arar nasılsınız diye eşimi bir kere olsun aramadı. Bu durumu eşim kafasına çok takıyor. İster istemez bi düşünceli hali var durgun aralarını düzeltmeleri için ne yapabilirim. Veya böyle kalsın mı karışmayım mı? Bu arada eşim 5 yaşından beri ailesinden ayrı büyümüş yatılı okullarda 

13 Cevaplar

+1 oy
(959 puan) tarafından
Seninn birşey yapmanla düzelmez ailesinin tavrı ortada bence kendi hallerine bırak. Eşine destek ol ve yanında oldugunu hissettie kendisi ailesi için kötü konussa bile sen arkasına düşüp konusma. İyi olacakları zamanda eskileri hatırlatma sadece eşinin yanında ol
-Reklam-
0 oy
(12,151 puan) tarafından
Sen karışma bence yorum da yapma doldurduğunu düşünmesin o zaten gerekeni yapar
0 oy
tarafından

Esinden ziyade ailesi seni istememiş gibi duruyor.  Oyuzden hicbirseyede  sayıyorlar.diger gelini arayıp seni aramamasi saçmalık. 

Bence sen hiç karışma esin ne ne yapmak istiyorsa onu yapsın. 

0 oy
tarafından
Karışma bence bişey olur suçlu sen çıkarsın kabak senin başına patlar 
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Bulmuşsun arkanda duran kocayı bunuyorsun bırak elleşme hiç rahatına bak 
tarafından
Aynen ya. O
(13,313 puan) tarafından
Millet bir göz ister iki göz bulmuş bunuyor valla :D
0 oy
(2,568 puan) tarafından
Bence hiç karışma gamsızlık var gibi. Sen düzeltmeye çalıssan bu sefer eşinle iyi olur senle olmazlar. Ailevi konulara eşinle hiç konuşma o açarsa. Olur böyle şeyler diyip bebeğinizi konusun başka konuslara girip kafasını dağıt. Aman boşver deyip geçiştir. Yaptıklarını doğru bulmuyorum tabi sen de söylesen eşin üzülecek. Tatsız meseleler. Dısarda büyüse bile hangi evladını anne kayırabilir. Hiç birini sonuçda. 5 parmağından birini koparıp alcaz deseler hangisini verebilirsin. Veremezsin. 
0 oy
(8,356 puan) tarafından
Zaten istememisler seni kaçtığın için de daha da bir istememeye başlamışlar. O yüzden de sizi diğerlerinden ayirmislar saymıyorlar. Bu saatten sonra duzelmezler her seyi bilinçli yapıyorlar 
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Benim eşimde ailesiyle görüşmüyor bir kere olsun göstermedi ailesine oğlumuzu eşim ne derse o ailesini o iyi tanıyor biliyor bizi uzak tutuyor boşver karışma rızkı veren allahtır sen ne yapacaksın eşin askere gidince 
(26 puan) tarafından
Kendi ailemin yanına taşınıcam askerden gelene kadar
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Bence esin evlatlık falan bu kadar da olmaz yani sakın karışma en doğrusunu yapıyor esin 
0 oy
(164,045 puan) tarafından

acana kiymet verilmezin bi ornegi daha gervi ben kacmadimda noldu ;) seni umursamayani sende umursama

0 oy
(1,851 puan) tarafından
Ailesinin böyle davranmasindaki sebep ne acaba. Ona göre bı yol çözülmeli bence
0 oy
(2,536 puan) tarafından
Sen karışma eşin haklı bu durumda baristirmaya kalkarsan onlar seni ezince eşin ses etmez olan sana olur otur oturduğun yerde esinede barış falan bişey deme
0 oy
(26 puan) tarafından
Teşekkür ederim hepinize cevaplarınız için. Eşim onların isteklerine karşı geldiği karısına düzgün davrandığı için sevilmiyor ailede babası ve annesi kendileri okutmadıkları halde biz okuttuk bize bakacaksınız kafasında insanlar diğer abileri ellerinde ne varsa onlara veriyorlar eşim bunu reddettiği için ayırıyorlar. Onlar arap ben Türk ve okumuş olduğum için istemediler. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 373 göst.
0 oy
2 cevap 529 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Kelebek0707 (1,776 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,425 göst.
2 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esvet (65 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.
3 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde balporsugumom (15 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,503 soru

24,386,945 cevap

349,052 kullanıcı

...