0 oy
294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (368 puan) tarafından
Gebe bölümüne açtım ama buraya da yazmak istedim çok şükür sağlıkla rahatlıkla bebeğimi kucağıma aldım Allah'ım isteyen bekleyen herkese nasip etsin en hayirlisindan 25 Kasım'a gün vermisti doktor  muayenede suyu azalmış dedi üç gün sonra tekrar gel birdaha bakalim dedi gittik hemen alıyoruz hiç suyu kalmamıs dedi iki saat içinde doğuma gittim 36+3 çok şükür herşey iyi Allah'ım tüm hamilelerin yardımcısı olsun sağlıkla gelsin evlatlarınız 

9 Cevaplar

0 oy
(14,898 puan) tarafından
Oyy maşAllah☺️ rabbim sağlıklı sıhhatli büyütmeyi nasip etsin canım 
(368 puan) tarafından
Amin herkese inşallah
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Gözün aydın canm sağlıcakla büyüt bebeğini Allah uzun ömürler versin
(368 puan) tarafından
Amin Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Hayırlı olsun cnm  allah anneli babalı hayırlı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin inş
(368 puan) tarafından
Amin çok teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Allah hayırlı evlat eylesin gözünüz aydin ağrı sızı var mı dauanamicak kadar sezeryan düşünüyorum da bende bilgi almak için
tarafından
Valla ozeldeki doktorlarda pek karşı. Diğer doktorlara pek benzemiyor. Normal diretiyorlar
(368 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim çok hızlı gelişti herşey hastaneye gider gitmez hazırladılar doğuma belden uyuşmalı oldum igne yaparken biraz yanma oldu vücudu kasmamak lazımmış hemen uyuşma oldu tüm dokunuşları hissettim ama acı olarak değil tamamen dokunma hissi 10 dk sürmedi bebeğim çıktı yaklaşık 25 dk sonra da ben çıktım 6 saat hicbirseyim yiyip içmedim 7.saate yürüdüm çok Yavaş birsekilde sonra hiç yatmadım yürümenin üstüne giderseniz sonrası çok rahat bunu hemsirelerde söyledi buarada ertesi gün çıktık hastaneden yavasta olsa işlerimi yapabiliyorum şuan Allah'ım sağlıkla rahatlıkla sizede nasip etsin inşallah
tarafından
Ay çok güzel sevindim hızlıca iyilesirianiz insallah massallah ikinizede
tarafından
Ya Canan deme öyle la bende ona güveniyordum özelde isterim yaparlar rahatlığı vardı yaa bak kafam karıştı sorup öğrenmek lazım
tarafından
Valla kuzum Dilek direkt normal yapıyor. Mecburi bir nedenin yoksa yapmıyor. O hastaneye gidenlerin çoğu normal yapmış. Erkek vardı bir tane ona gidersin. Baştan konuşursun. Eskisi gibi değil maalesef
0 oy
tarafından
Allah analı babalı büyütsn canm
(368 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Amin Allah analı babalı büyütsün inşaAllah gözün aydın
(368 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim Amin inşallah
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Anaaa kızz hadi bakalım Allah sağlıcakla büyütmeyi nasip eylesin gelsin uykusuz geceler :D

(368 puan) tarafından
☺️☺️ hayırlısı bakalım çok teşekkür ederim
0 oy
(4,175 puan) tarafından
ALLAH anali babali büyütsün hayirli olsun canim 
(368 puan) tarafından
Allah'ım razı olsun
0 oy
tarafından
Gözün aydın Allah analı babalı büyütsün inş cnm ❤️
(368 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim amin inşallah ❤️