0 oy
208 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Yavru görme engelli bir kedi eşim veteriner tedavisini yaptı ben kendim getir dedim ama hep kapi eşiğinde yatıyor dışarı çıkamıyorum gözleri görmediği için kapıyı açınca içeri girmeye çalışıyor onu beslemek için dışarı çıkamıyorum kapı eşiğine çıkmasa yine sorun değil ama ayağı kolu kapıya sıkışacak diye korkuyorum hamileyim ellemeye de korkuyorum cirmalarsa bide kuduz aşısı vs işi çıkmasın başıma :( napacam ben nasıl kapı eşiğinden gider ona yastık yaptik orda yatsın diye ama oraya da çıkmıyor hem üzülüyorum hem korkuyorum kedi besleyenler bir yardımcı olsun kapı eşiğine kedilerin sevmediği bir kokuyu sürsem olur mu ne kokusu sevmiyorlar internette limon kokusu diyordu yarım limon koydum kapıya onu kokluyor hala orda oturuyor bı köşede yatsın sorun değil ama kapıya sıkışacak bir gün günde elli kez kediye bakıyorum geldi mi orda mi beslendi mi diye gitmesin ama orada da yatmasin diye napabilirim dalga geçmeyin lütfen :'( hayatımda hiç ****** beslemedim bı kuşum var tecrübem de yok o yüzden buraya yazdım.

5 Cevaplar

0 oy
(22,059 puan) tarafından
Yaa cok uzuldum suan keske okumasaydim kedileri ayri bi seviyom bilemedim valla canim 
tarafından
Ben kedilerden korkardim ama bu kara mincira çok alıştım gözüm hep onu arıyor iki gözü de görmüyor eşim bı gözünü yine ameliyat edecek insalah duzelir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canm ben hamileyken kedi kucagimda uyuyordu ustelik sokak kedisiydi hic aşisi filan da yoktu bence hic korka hic bisi olmyor oglum 8 aylik simdide oglumla arkadaş:))
tarafından
Cidden mi ya gözleri görmüyor ya korkup cirmalarsa diye korkuyorum kız :(
tarafından
O sana aliştimi asla zarar vermez ki bak kormuş kedi onu beslesen nekadar cok sevap kazanirsin eşinde veterinermiş asilarini yapsin hic korkma allahn izniyle bisi olmaz
tarafından
Haklısın teşekkür ederim aşısını yaptı ama ben panigim ya başka yerleden bakteri getirirse ya isirirsa diyorum korkuyorum biraz inşallah gözünün biri iylesir en azından
tarafından
Kiz onun ısrıgndan ne olacak :D
0 oy
(1,106 puan) tarafından
O ısınmak istiyor bence vede sevgi arıyor ☺️ cirmalasa bile kuduz aşısı olmana da gerek yok canım ben 3 kedi besliyorum kardeşimin kedisi kollarımı haritaya çevirdi hamileyim de üstelik aşıya gerek duymadım köpek değil ki bu ☺️ üşüyor diye düşündüğüm için sen bir şişeye ılık bir su koy yastığına koyup kediyi de yanına koyun sıcaklığı hissetsin sıcaklığı hissettiğinde orda kalacaktır diye düşünüyorum 
0 oy
tarafından
Canım kedıelr sırke kokusu sevmez, benım kedım var onun koku bıraktığı yerlerı sırkeyle sılerdım
0 oy
(818 puan) tarafından
Ne yapilir diye bilmiyirum cnm ama ellemekten korkma asisi filan yapildiysa insallah bisey olmaz benim köyde vardi kedim hemde ne aşisi vardi ne bisey hamileyken hep benimleydi kucagimda uyurdu hatta kedim civcibim ve karni burnunda ben bi fotografimiz var atmak isterdim ama maalesef atamicam insallah bilen biri vardir ya

İlgili sorular

+2 oy
14 cevap 420 göst.
0 oy
5 cevap 293 göst.
0 oy
6 cevap 253 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ruveydacacan (962 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 279 göst.
23 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Serennn (1,450 puan) tarafından soruldu

413,266 soru