Oğlum 16aylık. Gece çok uyaniyor emiyor uyuyordu. Emmeden asla uyumuyor. Son zamanlar sabaha doğru özellikle bana sarılıp uyumak istiyordu,meme ağzında durcak hep ya da.
Ayrı odada uyuyor oğlum, ben ilk günden beri o şekilde yatırdım. İlk sekiz ay çok güzeldi,kendisi uyurdu. Sonra tatile gidip gelince düzeni bozuldu. Büyüdükçe memeye daha fazla bağlı oldu. Bende videolar izledim ve denedim, ilk günden sonuç aldım sizde deneyin
Oğlumu tek uykuya geçirdim öncelikle, 16aydan sonra tek uyku zamaniymis. Akşam 9da gece uykusuna yattı. Buraya kadar sıkıntımız yoktu zaten. Sonra 2gibi uyanıyor ve sabaha kadar saat başı uyanıyor, beni yanında, meme ağzında istiyor. Ben normalde anında yanında olurum. Bu yöntemde bebeğe bakmıyorsunuz kendi haline bırakıyorsunuz. 20dakika ağladı tepindi sonra oyun oynadı uyudu. Uyuduktan sonra kontrol ettim tabi
sonra 4ye uyandi yine ağladı uyudu.
Ertesi gün fazla ağlamadan uyudu, yine iki kez uyandı.
Bu gece sadece bir kere sabah 5te uyandı, ağlamadı hiç bu sefer. Az oynayıp uyudu. Şimdi daha uyuyor, ben kıyamadım uyanmadan emziriyorum, ama daha uyuyor. Sabah uykusu da artık geç oldu yani.
Bence deneyin. Ağlarken durmak çok zor, başım ağrıdı ilk gün üzüntüden. Ama bir günlük sürdü bu ağlama. Her gün azaldı. Üçüncü gün artık ağlamadı bile. Çok video izledim ama şu video daha çok işime yaradı, izlerseniz. Denerseniz bana da yazın neler oldu. Bugün topluca başlayın hatta
Uykuyu özlemişim, çok dinç uyandım