0 oy
111 göst.
Diğer kategorisinde (64 puan) tarafından
Ben hamileyken detaylıda sağ böbreği göremediler önce sonra böbrek var ama yeri farklı dediler doğumdan sonra nefrolojiye gittik doktor böbreklerin ikiside var fakat oluşum sırasında böbrekler ayrılmamış sağ böbrek solun altında birleşik dedi başına böyle bişi gelen varmı acaba bişey olmaz dediler ama işte insanın aklı kalıyo 

5 Cevaplar

0 oy
(3,146 puan) tarafından
Post yukarı çıksın canım inşallah birşey olmaz 
(64 puan) tarafından
İnşallah canm
-Reklam-
0 oy
tarafından
Başka doktorlara da gösterin tek yere bağlı kalmayin
(64 puan) tarafından
Gittik canım ben giresundaym burda tam teşkilatlı olmadığı için samsuna kadar gittikte onlar dedi yani
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Doktor ne dedi peki ayriliyormu bobrekler sonradan canim allah tez zamanda sifasini versin inşaallah
(64 puan) tarafından
Artık ayrılmaz dedi sadece sol böbrek büyür sağ altında küçük kalır dedi
0 oy
(4,092 puan) tarafından
Tek böbrekle hayatını devam ettirebilir canım sadece biraz daha dikkatli olursun yeme içmesine bizim bi tanıdık doğuştan öyleydi biri büyüdü diğeri küçük kaldı fıstık tanesi kadar bi böbreği için doktor ama adam 60 yaşına geldi neredeyse hiç bununla ilgili bi sorun yaşamadım sadece tansiyonuna dikkat ediyordu çok tuzlu yemiyordu falan 
(64 puan) tarafından
İnşallah canım tek böbrekle yaşıyoda böyle karışık durum olunca insanın içi sıkılıyo iste
(4,092 puan) tarafından
Tabiki kolay değil sen kontrollerine falan düzenli git yine ihmal etme ama Allahtan gelene şükür beterinden korusun inşallah hiçbir sıkıntı yaşamazsınız
(64 puan) tarafından
İnşallah canım ya :)
0 oy
tarafından
At nalı böbrek tipi .. Bazı durumlarda riskli bazı durumlarda göz ardı edilebilir. Sürekli doktor gözetiminde olsun.Ne olur ne olmaz.Tıkanıklık yapabilir sizi korkutmak istemem ama.. 
(64 puan) tarafından
Nasıl bi tıkanıklık
tarafından
İdrar yolları ile ilgili,böbrekler görevlerini yerine getiremeyebilir.. Ama korkmayın bunu dedim diye.At nalı böbrekle yaşayan çok inssn var..Şuan kaç aylık bebeğin? Doktoruna sor yine de su ver arada içsin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 172 göst.
0 oy
0 cevap 31 göst.
15 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yusuf turan (0 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 125 göst.
31 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Kbraaa.a (53 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 75 göst.
16 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Anneoluyorum61 (6 puan) tarafından soruldu

406,079 soru

12,174,153 cevap

36,647 kullanıcı

...