0 oy
537 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Ecrin'in otopsi raporu tamamlanmış ancak hayvn dna sının olup olmadığına karar verilcekmiş onu bekliyolar diğer kadının karnındaki bebekde de dogmuş okadar masum ve güzelki rabbim ona uzun ömürleri versin inşallah ne desek boş olan bebeye oldu müge anlı peşini bırakmak istemiyormuş okadar üzüldüm ki anlatamam 

5 Cevaplar

0 oy
(6,138 puan) tarafından
Tek hyvan amcasi ve babannesi diyecem ama hayvanlara hakaret etmek istemiyorum 
tarafından
Müge anlı peşini bırakmak istemiyom dedi inşallah da bırakmaz nasıl bunalımsa sekil vermiş kendine adam
-Reklam-
0 oy
(6,922 puan) tarafından
Minicik yavru ..insanlar ne ara karakter den bu kadar uzaklaştı...
(6,138 puan) tarafından
Olmayan seyi nerden bilip de uzaklassinlar ki
(6,922 puan) tarafından
Haklısın (( yine mi 12 karakter ) )
tarafından
Ayy vallahi cukkk diye oturmuş laf
(6,138 puan) tarafından
Teveccuhunuz :))))
tarafından
Ne demek efemmmm
0 oy
(174 puan) tarafından
Sonuc yokmu canım ne nasıl ölmüş yavru
tarafından
Malesef otopsi yi bekliyolar da müge anlı bundan bişey çıkmaz dedi çünkü et parçası yokya onun icin
(174 puan) tarafından
Anladım cok üzülmüştüm icime batıyor hala o kız
tarafından
Benimde nedendir bilmiyorum ancak o kıza karşı bişeyler akdı gittj icimden
0 oy
tarafından
ailesi maddi yardım yapmış şimdi ben onlardan suphelenmiyorum diyor. Kırıkkale cinayetindeki şüphelide. 25 sene önce falan yengemin annesini babasını iki akrabasıni vuran kişi 18 yaşından küçük olduğu için çabuk çıktı kesin o yapmıştır. yüzsüz şey hâlâ adamın bağ evinde kalıyor bide
tarafından
Ne ilginçki o deniz artık suphelnmiyorum diyor vay bee birde kendine şekil yapmış
0 oy
tarafından
Çocuk olmuş ama ecrinin acısı hemen geçmiş  hayata çabuk dönmüşler yaptığı video paylaşımı karısıyla yatakta bide programda basortu takiyidu ya adam akıllı tak yada yatakta yarı çıplak vidonu sosyal medyada paylaşma  sac boyatması falan cabası hiç samimi gelmiyo o adamlar bana ne ecrinin annesi nede diğerleri bide agliyo timsah gozlyaslari 
(15 puan) tarafından
Al bendende o kadar. Daha evladımı bağrıma basamadım doğru dürüat ecrinin acısından diyo ama maşallah saç baş o biçim video desen sözde ana mşl yüzünde güller açıyo bide yarıçıplak mahremlerini yedi düvel görüyo reZiller
tarafından
Allah ıslah etsin olan yavruya oldu bir mezarı bile yok

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 645 göst.
29 Haziran 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,005 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Prenses annesi. 5821 (657 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Selda41 (440 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,005 göst.
12 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Butterffly- (568 puan) tarafından soruldu

408,235 soru

12,262,921 cevap

37,375 kullanıcı

Kategoriler

...