Beş yıl önce bu zamanlar esimle nişanlıydik nişanlılık evresinde bazı sorunlar vardı ben istemiyordum eşimi pek fazla oda bunu biliyordu neyse bir sabah uyandım tlefonuma seccade kuranı kerim resmi gelmiş saat beş buçukta falan eşim yollamış msjda şöyle bir şeydi kalpler yanlizca Allah'ın elindedir bugün sabah namazında namazımı kilip seni bana ömür boyu nasip etmesi için Allah'a dua ettim Allah'tan istedim gibi uzunca bir msjdi bu msj beni cezbetti eşimin çabası mücadelesi bni etkiledi evlendik annesi ile görüşmüyordu yine çok iyiydi beraber arkalı önlü saf tutup namaz kiliyorduk evimizde iki yıl sonra annesiyle barıştı ve 3 yılımız zehir oldu bir türlü düzen tutturamadık bazı yaşadığımız güzel seyleri unutamıyorum o günleri çok özlüyorum nasıl bu hale geldik bilmiyorum eşimi en başta hiç istemedim hiç sevmedim ailemin zoruyla özellikle annemin zoruyla evlendim onunla ama evlenince çok alıştım ısındım sevdim şimdide böyle oldu ayrıldık ben istemiyorm dedim bugün ona bugün gelip bizi eve götürecekti
Hep buraya post açıp içimi döküyorum başka konuşacak anlatacak kimsem yok
1,495,405 soru
24,429,431 cevap
352,352 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın