0 oy
233 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Merhaba arkadaşlar benim oğlum şuan 20 aylık ama 2 yaşından sonra ufak tefek dini eğitimine başlamak istiyorum sübyan kursunda görev yapanlar ya da bu konu hakkında bilgisi olan nasıl ufak tefek etkinlikler yaptırabilirim şuanda amini biliyor namazımızı taklit ediyor namazda cübbe giyildiğini vs kavramış daha başka neler öğretebilirim

1 cevap

0 oy
(8,110 puan) tarafından
Eğer bir şeyler izletiyorsan TRT diyanetin çizgifilmleri var
tarafından
İzletiyorum ama müzikli oldukları için sessiz izletiyorum pek bişey öğrenemiyor acaba benim etkinlik oyun tarzında yapabileceğim bişi var mıdır bildiğiniz
(51,834 puan) tarafından
Neden sessiz izletiyosun
tarafından
Çocuğuma ve aileme müzikli şeyler izletmiyorum dinletmiyorum def harici çalgı aletlerinin haram olmasından dolayı biz de tv vs izlemeyiz
(51,834 puan) tarafından
Dedi ve gitti genc kadın ☺️ dini yonden dusunmedim hic zararlı diye dinletmiyosun sanmıştım. Eminim okuyosundur
tarafından
Geldim geldim]]
(51,834 puan) tarafından
Ne oldu kiz bi gittin geldin ☺️☺️☺️ bu ne hiz☺️
tarafından
Bian üyeliği pek sevemedim admine hesabımı silmesi için mesaj attım sonra vazgeçtim mesajı sildim sandjm ama silememişim şak hesabım silindi]]
tarafından
İkbal abla  sen yalovada mı oturuyorsun benim memleketim ora
(51,834 puan) tarafından
Yok canim orhangazideyim ben ama bir ayagim Yalova da orda doğum yaptim . Malum bizim burda bişey yok gezmeye falan gidiyoruz. Ailen orda mi hala
tarafından
Evet ailem orada postlarda orada doğum yaptığını görmüştüm bir de elanın sahilde fotosunu o yüzden sordum çok özledim memleketimi burnumda tütüyor
(51,834 puan) tarafından
Geldiginde insallah görüşüruz simdi nerdesin. Eskilerden kimlerdensin elosumu biliyosun. Benimde akrabam cok bora sokak varya babamın teyzesi oturuyodu onların soyismi. Ozdilek arkasinda kuzeni oturuyo recberlerin üstünde bsska akraba ☺️ elosun resmi i ne zaman paylssmistim unutum valla ☺️
tarafından
Sanırım fotoğraf profilindeydi elinden tutup yürütüyordunuz] ben ilk defa üye oldum ama 2,5 senedir takip ediyorum burayı, bora sokağı bilemiyorum biz de çiftlikköyde oturuyorz özdileğin daha gerisinde yalova çok küçük yer orhangaziyle de baya akrabalık bağları var]]
(51,834 puan) tarafından
Mokampin karsisinda bizimkiler gidip kaliyoruz. Himm o resim geçen seneydi memleketin olunca unutmamissin☺️☺️☺️
(51,834 puan) tarafından
Bora sokak istanbul caddesinde uzmanalra cikan degil ondan onceki sokak iklimsa var
tarafından
Evet çok hoşuma gitmişti sahili yıllardır görmedim fotoda görmüştüm çocukluğum gençliğim o sahilde geçti]] evet bora sokak bildim mokampta da en yakın arkadaşım oturuyordu yazları orada geçirirdik full
(51,834 puan) tarafından
Dur profil resmi degistireyim senin icin varsa bu telde resim bakayim
tarafından
Çok tatlısın abla aynı gurbette memleketlimi buldum gibi sevindim suan]]
(51,834 puan) tarafından
❤️❤️❤️ simdi nerdesin sen
tarafından
Tanıdık çıkabilir korkusuna söyleyemiyorum yakınım ama
tarafından
Zamanında bu sahilin hiç değerini bilememişim memleket çok tuhaf bişi anne baba gibi seviliyo resmen))
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 113 göst.
22 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hayal _paris01 (359 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
10 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 309 göst.
7 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde clk38 (1,447 puan) tarafından soruldu
0 oy