0 oy
109 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar ben şu an hamileyim bebeğim doğduktan sonra 3 4 sene bebek düşünmüyorum bazı yerlerde 40 çıkmadan taktırılabilir diyor 40 çıkmadan olur mu bir de şehir hastaneleri yapıyor mu yapıyorsa ücreti ne kadar bir de hangi bölüme gidiliyor 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben taktrmicam hep kist yaptı vala perişanlık :)
tarafından
Bende polistik over var zaten cnsım da başka güvenli korunma nasıl oluyor ki eşim korunmaz bu tedaviyle oldu hadi olmaz olmaz derim belki olur o yüzden korunma istiyorum iğne etkili mi acaba 3 aylık iğne de varmış sanırım
tarafından
Ewet o ine iy dyolar canım oda hormonları mahvedyo çok cirkinlestriyo bayiliyosn faln bi arkadasm oldu mahvoldu ama en iyisi prezervatif mis ama bide progestan cerazte hapı ben ondan düşünüym ama eşim kornuyor ama korkuyom gvnmiyom
-Reklam-
0 oy
(4,613 puan) tarafından
Evet kuzum 40 cik8nca takiliyor ama hic birliktelik yaşamazsan şehir hastanesinde kadin dogumda aile planlaması ücretsiz 10 yıllık bakir spiral takiyor
tarafından
En iyi korunma yöntemi spiral sanırım canım bende zaten polistik over var hipotiroidi de vsf zor gebe kalıyorum ama hani olmaz olmaz bu sefer kolay olur hemen kalırım o yüzden şanşa bırakmak istemiyorum
(4,613 puan) tarafından
Bende spiralle korunuyorum canim hic sorun yaşamadım 4 çocuğum var hepsinin arasında spiralle korundum
0 oy
(122,460 puan) tarafından
o tehlikeli yaa kaydimi ipi cikiyomus vajinadan hani korkunc
(4,613 puan) tarafından
Ayy kim dedi kiz ipi çıkıyor diye kaydığı zaman aşağıya doğru kaymaz ki zaten aşağıya doğru kaysa düşer orda durmaz sadece kaydı dedikleri taktitiklari yerden çıkıyor normalde tüpün önünü kapatıyorlar spiralle ordan oynadığı zaman kaymış oluyor
bak burda metem var wc de ipini gordu eline gelmis
(4,613 puan) tarafından
Kuzu o normalde gelir zaten ele kayınca degil benimde öyle ipi elime gekir
iste tamda o cok korkunc bisi
(4,613 puan) tarafından
Kiz allah seni ip olup da sanki 1 2 cm bile yoktur
0 oy
(44,928 puan) tarafından
Bana olsa bende taktircam bı cesaret gidip ama takmiyolarki
tarafından
Neden takmıyorlae ki
(44,928 puan) tarafından
Rahim ağzı yaram var canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 220 göst.
14 Mayıs 2021 Aile kategorisinde Mrvacly (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 311 göst.
23 Mayıs 2019 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Annelik güzel (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 134 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Miniklerin annesi (1,024 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 73 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mirosss (392 puan) tarafından soruldu

403,998 soru

12,102,906 cevap

36,420 kullanıcı

...