0 oy
142 göst.
Diğer kategorisinde (3,148 puan) tarafından
Ausefte sosyal hizmetler okuyorum ilk 2018de kayıt yaptırdım diğer sene dondurmustum yine açtım. Yarın ve pazar günü vizelerim var 2 küçük çocukla öyle biraz bakabildim sadece derslere dua edin bana geçeyim artık bitsin yeter. 2014ten beri üniversite okuyorum bıktım kardeşimle aramda 4 yaş var benden önce mezun oldu :')

2 Cevaplar

0 oy
(3,996 puan) tarafından
benim de yarin vizelerim var , hic bakamadim :( finale  calisirim insallah 
(3,148 puan) tarafından
Finaller bari online olsa da okul artık bitse :( soktuğum paranın haddi hesabı yok yazık.
-Reklam-
0 oy
(5,873 puan) tarafından
Bnde 2 senelik okuyorum 2019 da başladım geçen sene doğumdan dolayı dondurum bu son sınıf aöf okuyrıum benm de bi bebek var amma ben çalştım bnm 27 28 kasım sınavım inşşalah geçeriz cnm çıkmış sorulara bak ben konu özeti hepsini okudum kitaptaki testleri çözdüm deneme leri hepsini çözdim vala
(3,148 puan) tarafından
Inşallah bu sene de online olur da biter
(5,873 puan) tarafından
Yarın sınavın var senın dimi bnm 27 28 kasım kz bide sınava gırecegmz okulları çok uzak seçiyorlar bebekle bu soğukta nasıl gtcem bnde blmiyorum
(3,148 puan) tarafından
Aynen yarın sabah tek dersten. Pazar günü sabah 2 dersten öğleden sonra başka okulda tek dersten yine. Saçma sapan yapmışlar benimde iki kızım var bide hamileyim cocuklari kaynanama birakicam k.peder götürecek sınava
(5,873 puan) tarafından
He yaa çok saçma bnmde bşka semte olcak ben tek tanımıyorum kaynanam lar hepsi çlşyor cumartesi eşim çalşyr izin alcak mecbur oda bnle gelse hele kıza o soğukta nasıl bakacak bıde emzdryırum galıba bnmde oyle ıkı ayrı olack bıde okullar da birbirini uzak para yok bşey yok donmuşa binsek uzak oldugu için donmuşu kaçrcaz taksi tutacak onada bi dünya para gtcek hayrlısyla bıtseydı kafam çok karışık
(3,148 puan) tarafından
Allah kolaylık versin valla zor dünya masraf ise yarasa bari bitince de

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 80 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 129 göst.
15 Mart 2023 Diğer kategorisinde Fatocan4545 (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 47 göst.
27 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Yeni Dertli Gelin (884 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 127 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,207 soru

12,109,242 cevap

36,429 kullanıcı

...