0 oy
303 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar dün bı post açmıştım konusucam artık yeter diye konuştum ben babamın evinde böyle değildim çok serbesttir diyince o zaman babanın evine git dedi bende kalkıp valiz hazırlamaya başlayınca şaka yaptım yok senin dediğinde laf mı sen maddi olarak babamın evinde de iyi olduğunu kast ettin ben sana bakamiyomuyum diyp carpitti konuyu bende konuyu çarpıtma akşam biletimi al ben gidicem hemen bugün bu soylenicek bı laf deil dedim oda şakayı b** a çevirme şaka yaptım güle güle ben gidiyom dedi ise gitti şimdi de içim içimi yiyo acaba kalbini mi kırdım diye yanlış anlamış olabilirmi diye cunku bekarken maddi durumumuz çok iyiydi çok şükür babamlarin hala öyle gerçekten öyle hissetmiş olabilirmi yoksa suç bastirmi yapiyo 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ay valla için içini yemesin çokta iyi etmişsin. En azından gözü korkmuş. Bir daha derken düşünerek soyler
tarafından
Dmi bu sözü de benim kalbimi çok kırdı mesela
-Reklam-
0 oy
(9,089 puan) tarafından
Aman sakın alttan alma yoksa ipleri geri eline verirsin. Acıma acınacak duruma düşersin. Taviz verme. Sen onun kölesi değilsin eşisin. O da insan sen de insansın. Kıskançlığın da bir dozu olur. Müsade etmeyin canım sizde karşı koyun. 
tarafından
Bakalım dun sakın sakın konuştum sonunda da bu olay oldu zaten hayırlısı bakalm normalde hep ararm mesaj atarım bugün de bı sakın kalsın kendini dinlesin bakalm nolucak
0 oy
(2,737 puan) tarafından
Yani bana yine cirkeflesecek bir tayfa bekliyorum ama biri size kötü davrandı diye hemen kötülük yapmaya, gurur kırmaya, üzmeye ne gerek var. İnsan bir kendi asaletini korur. He çok mu mutsuzsun gitmek mi istiyorsun. Üzmeden kırmadan git. Ancak kendi değerinizi düşünüyorsunuz. Ve bunu sadece ben düşünüyor olamam dimi. Yani muslumanim diyen müslüman gibi yaşamalı hele. Kardeşim sen kendi asaletini koru bunu dediğin için eşinden özür dile. Hala kiskancliktan rahatsizsan git babanın evine. Bak bakalım artık orda rahat misin mutlu musun? Eşini bunun için kirdigina değecek mi? 
tarafından
Ben eşimin gururunu kiricak hiç birşey söylemedim doğru düzgün bilip bilmede yorum yapmışsın ama dün bı post açmıştım eşim çok kıskanç herşeyi kisitliyo diye eşime ben babamın evinde kimseye haber vermeden çıkar gezerdim haber vermem yeterdi diye bı konusma yaptım zaten maddi konuda asla konuşmam konusucak bişey de yok zaten sadece o carpitiyo konuyu
0 oy
tarafından
R yapmis ya bozma sen valizini gelince tavrini bozmadan konuş simdi kirdim ozur dilerim ayaklarina gidersen bir daha asla korkmaz incitmekten
tarafından
Bakalım hayirlisi

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,552 göst.
12 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 560 göst.
0 oy
3 cevap 457 göst.
24 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ecrinsu (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 560 göst.
30 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,277 soru

24,383,152 cevap

348,891 kullanıcı