Dün annem bime gitmis yağları kaldırmışlar stok yapılıyor demişler bide buradaki arkadaşlar cok yükselecek deyince marketyo uygulamasindan 89 tlye 3 bana 3 anneme aldik ablam bime gitmis getirmişler geri 82 tlye pisman olduk ya iade de yok yag başına 7 tl zarardayiz toplam 42 tl zarar
Gecmiş Olsun kuzu benim eşim bimde çalışıyor stok yaptıklarını hiç duymadim
En güzelini ben yaptım 95 tl ye10 lt yağ 2 tane de 830 gr domates salçası aldım
Bi öncekinde de 12 lt yağa 110 tl verdiydim :) şuan 15 lt yağım var evde :) hepsiexpress ve trendyol hızlı market sağolsun
Ben en son hepsi express ten almıştım canlar tıkla kazan bana 159₺ ye 50₺ hediye vermişti onu kullandım iki tane 5/ lt hemde Komili sıvıyağ ben sepete atarken 93 TL falandir işte iki tane aldım 130 ödedim adedi 65 e geldi. Ertesi gün aynı siviyagi. Adeti 114₺ oldu eltime gosteriyodim öyle farke ttim.. Gecen hafta da gene zamlar gelmeden Carrefour express ten 2 adet aldım 5 lt tanesi 74.9 TL'den . Şuan zaten tüm marketlerde 85-90₺
Zeytinyağı tüketiyoruz biz oda bahçeden geliyor
Sıvı yağı 2 lt falan alıyorum 3-4 ayda bir kızartma için kullanıyorum yada kek börek için falan
Rabbim herkesin yar ve yardimcisi olsun
Geçim çok zor gerçekten
Biz zamlanacağını duyunca stok yapmıştık. Şu an 7 bidon yağ var evde, yağ banyosu yapıcaz
409,124 soru
12,296,049 cevap
38,330 kullanıcı