0 oy
316 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Bebekken deldirsem mi ağrı yapar mı acaba? 

27 Cevaplar

0 oy
(1,662 puan) tarafından
Bir video izledim cocugun kulagini deldikleri andaki o aci o korkuyu gorunce vazgectim büyüsün kendi istediginde deldiririz 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benim kız önümüzdeki ay 2 yaş olacak deldirmeye niyetim yok ya rahatsız eder 
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Valla benim annem küçükken deldirmis kupeden nefret ederim hiç takmadım kızımda aynı şeyi yaşamasın diye deldirmiycem 
0 oy
tarafından
Kızım yok ama ben 20 yaşmda deldirmiştim çok rahatsız ediyordu küpeler çıkarttım
0 oy
(139,358 puan) tarafından
ben deldirmiycem buyuyunce ister kulak isterse burnunu deldirsin ama kendi istegiyle yapsun
0 oy
(895 puan) tarafından
Yani su kirici yorum yapanlari anlamiyrm.hangi seyi yaparkn cocugun fikrini aliyrz.sac kestirirkn yavrum hangi modelmi olsun diyrsunuz.ha kulak deligi kapanmaz derseniz toplumun cogu zaten deldirmis absurt bisey degil.cekistirir cok cani yanar uzmanlari dinleyip 2 yasi bekle derim cnm ben
(5,940 puan) tarafından
Herkes fikrini beyan  etmiş  yorumlar da kırıcı birşey görmedim ben  kulak  deldirmek başka  saç kestirmek başka  saçını  kestirirken  sonuçta  vücuduna  zarar vermiyorsun canını  yakmıyorsun ikisi  bir degil canım
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Güvenip deldiremiyorum 14 aylık tutup kulağıni çeker diye azıcık büyüdüğünde kendisi isterse deldirecem

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 108 göst.
0 oy
2 cevap 61 göst.
0 oy
1 cevap 60 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 336 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sustumm.. (455 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,435,631 soru

23,610,481 cevap

306,371 kullanıcı

...