Yavaş yavaş kesersen hem bebeğin psikolojik olarak etkilenmez alıştırmış olursun. Hem de mastit olmazsın. Sütün azala azala biter. Ben öyle yaptım. Önce gündüz ikiye bire indirdim. Sonra gündüz tamamen kestim. Gece 3 kez emiyordu yavaş yavaş 2,1 yaptım ve şimdi tamamen kestim elhamdülillah. Alıştı. Uykusu da büyük oranda düzeldi diyebilirim maşallah elhamdülillah
Canim ben daha 2 3 ay oldu keseli bak nasil yaptim sana anlatayim sabir tasi diye aktarcidan bisey aldik onu gogsume suyla eritip surdum aci tadi var benim kizim agzina aldigi gibi bidaha gogsumu istemedi bazen istiyo gosteriyo yaklasiyo behhh diyo gogsum doldugu zamanda agri olduk surece ilk 2 gun sabah ve yatarken sagdim sonrada sadece yatarken sagdim ondan sonra hic sagmadim cekildi ne agrim oldu nede cocuk zorlandi sana tavsiyem benimkini uygula millet sasirmisti hatta nasil rahaysiz olmadin diye gelelim cocugu uykusuna ilk gun kalkti agladi meme meme dedi 2 sefer 2 gun hic kalkmadi sabaha kadar uyudu ondan sonra bidaha kalkti bi gece agladi sonrqdan duzene girdi uykusu
1,489,651 soru
24,347,025 cevap
346,293 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın