Uzun zamandır giremiyorsuj bu platforma , hepinizin yazdıkları sohbetlerimiz falan çok hoşuma gidiyor burası insanın kafası dağılıyor be ) 4. Ay atağı diş süreci derken kendime bile vakit ayıramaz oldum. Bebeğim 5 aylık oldu ve dönmeye başladı . Dün gece uyurken yatakta bırakmıştım 5 dk tuvalete gittim altıma yapıcaktım yemin ederim 2 saat salladım ama yastık falan da koydum vallahi bi tarafımı tuta tuta . Neyse bizimki düştü yataktan ben panik tabi feryat figan aradım eşimi . Burda çok okuyorum aslına bu postları panik olmayın falan diye ama o anlık panik işte .. neyse bizimki geldi hastaneye götürdük bebeyi bişryi yok çok şükür . Ama hepiniz beni anlarsınız annelik psikolojisi kendimiok suçladım mahvolmuş bir haldeyim bide bişeyi yok dedi ya doktor orda bende film koptu ufak çaplı ağlama krizi geçirdim rahatladım ya çünkü. Hastaneden çıktık eşim bana bağırmaya başladı normalde çok sakin bi adam ama ben daha önce böyle bağırma görmedim ağzıma etti desem yeridir. Akılsız mısın , bi çocuğa bakamadım neler neler (normalde hiç demeyeceği şeyler ) kavga ettik baya biz tabi eve gelene kadar . Eve geldik kayınvalidem aradı o da aynı şeylere yakın alttan alttan laf soktu o da yetmedi kendi annem de alttan alttan giydirdi , ablamlar falan tüm aile üstüme geldi (yada ben öyle anladım) bu sabah da aldım çocuğu arkadaşıma geldim kapattım telefonu da moralim çok bozuldu . Akşam üstü açtım baya kişi aramış. Eşimi aradım işte yine tabi tartıştık sonra tatlıya bağladık Neredeysen gel diyo ama benim nedense gidesim yok yani çok kırgınım herkese kimseyle konuşmak istemiyorum. Ben de buraya yazmak istedim belki içimi rahatlatıcak birşeyler söyleyen olur diye :') Okuduğunuz için teşekkür ederim
Çocuk yürümeye başlasn aynı şeyler eşin içinde geçerli suandada geçerli ama o zman DHA çok gözünün önünde olcak..bizim kızda yurutecten düştü arkası üstü eşimle ikimiz oturuyoduk gözümüzün önünde düştü bn yerde çamaşır katılıyodm arkam dönüktü görmedim bı anda oldu o an ağladı yavrum ama bişey olmadı çok şükür halıya düştü çünkü..geçen kaydirakta oturmuş topla oynuyordu eşimle arkamdaydi eşim bnde top atarken toplar çarpıştı kızın burnuna geldi dikkat etsene flan diye söylendi yarım saat sonra kızı ayağından tutarken emekleme pozisyonunda oyun oynarken ayağını tutmuş kızın yüzü vurdu halıya kiziyo babasına bnde ona dedim dikkat etsene diye.guluyo ya dedim nasilmis :) yani demek o ki sen yda o farketmiyo olcak olduktan sonra oluyo ne mutlu bişey olmamış ona sevinsin çocuk bu sen istermisin başına bişey gelsin üzmeyin birbirinizi biz hicmi düşmedik bebekken annelerimiz hiç mi hata yapmadı hicmi boşluğuna denk gelmedi başkalarına aldırış etme
Asla övünülecek bir şey değil ama ben yanlışlıkla 3 aylık çocuğumun kaşına telefonumu düşürüp yardim. Şuan bir yaşında hala çocuğuma sarılıp özür diliyorum hala aklıma gekdikce üzülüp ağlıyorm. Bence bir anne kendi kendine yeterince üzüyor kendini hatta kahrediyor. Bunun için babaya babanneye gerek yoktu sanki ama gel de anlat işte.. smdi sen git evine bak tatlıya da baglamissiniz. Güzelce sinirlenmeden konuşun. Çocuk için kavga etmeyin bir daha. Yoksa bu kavganın ucu bucağı gözükmez
1,490,367 soru
24,357,207 cevap
346,807 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın