0 oy
570 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
hamur açmaya çalıştım ama mahvettim benim gibi beceriksizi yoktur kesin cocuk bi yandan durmadi zaten bidaha hic açmalı bisey yapmaya çalışmicam hamura tuz atmayida unutmusum tam o sırada oglum unu döktü onu temizlerken unutmusum ama bidaha hic böyle açmali şeyleri yapmicam kaç kere denedim hamur açamıyorum 

maleseff 

14 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Bizim büyüklerin bir lafı yaparsın bir olmaz iki olmaz üç olur bide yapanlar anasının karnında öğrenmiyor ya :)))
tarafından
ya kaç kere denedim ama olmuyor bi hamuru açamıyorum
-Reklam-
+1 oy
(135,708 puan) tarafından
onlarda bisimi herkez yuvarlak acar ben ucgen kalp ve bobrek seklinde acarim hamuru hatta ve hatta ciger seklinde bile acarim ☺ yuvarlak haric her sekilde acarim ☺
tarafından
ya aynen vala benimkide oyle oluyo  yuvarlak olmuyo hic
+1 oy
(7,785 puan) tarafından
Nolmus yani bende puf puf pogaca yapamiyorum :) ugrassam olur da vittirizittiri yapiyom milletin pogaca bayatlaz pamuk gibi benimki 2 gun dursun minada şeytan taşlama ya kullanmalik olur.
(1,315 puan) tarafından
Bende seninle aynıyım bu konuda:)
(7,785 puan) tarafından
Ahah canımız sagolsun.
0 oy
tarafından

Olsun canım herkes herseyi yapacak diye birsey yok seninde çok iyi yaptığın şeyler vardır. Bir hamur ixin modunu düşerme ♥︎

tarafından
saol cnm ama niye açamıyorum bilmyrm kaç kere denedim olmuyor olmuyor
0 oy
(383 puan) tarafından
Üzüme canım aç internetten izle nasıl yapıyorlar bak sonra üst üste dene pes etme 
tarafından
saol cnm kaç kere izledim ama olmuyor bi hamuru açamıyorum
(383 puan) tarafından
Kız bende yapamıyorum boşver yufka al yap :))
0 oy
(2,569 puan) tarafından
Bende tatlı yapamam canım olur böyle şeyler
0 oy
tarafından
Olsun canım ne olacak sağlık olsun bir iki bozarsin sonra da yaparsın 
0 oy
tarafından
Herşeyi yapmak zorunda değilsin canım hazır yufka kullan gitsin :) 
tarafından
Demi yani ne olacak sanki (. ❛ ᴗ ❛.)(. ❛ ᴗ ❛.)

Ama el açması daha güzel len
tarafından
Sen yapta gönder el açması :))))
0 oy
tarafından

Amannnnn salla gitsin<3:D

0 oy
(1,309 puan) tarafından
Bırak hamur açmayı hamur tutmayı bile beceremem :D ama çok güzel yemek yaparım herkesin yeteneği farklı kendini üzmeye değöezz boşver
0 oy
tarafından
Neden kendine haksızlık ediyorsun  ilk denemelerin çoğu hüsranla bitiyor ama vazgeçme az az yap takı becerene kadar küçük çocuğun varmış zaten o halde bilen biride olsa yapamaz kuzum bende evlendigimde her türlü yemeği yapardım ama hamuru  işinin hiç bilmezdim kayınvalidem olduğu için daha çok cekinrdim ama sağolsun yap öğren dedi bir olmaz iki olmaz ama en sonunda olur öğren cebine koy kimseye ağız eğme dedi canın bişey istediği zaman kimseye minnet etmeden yaparsın dedi ve öğrendim canım sende vazgeçme yaparsın 
0 oy
(1,221 puan) tarafından
Küçüklükten alışkın değilsen ondan zorlanırsın 
0 oy
tarafından
Bende poğaça yapcm şimdi hamur yaptım öyle deme yapa yapa alisrsn kimse anasinn karnında alismiyo beceririm deki yapasin cnm
0 oy
tarafından
Onceden bende yapamıyodum deneye deneye smdı cok da guzel oluyo. Pes etme. Ara ara denede. Inanmak basarmanın yarısıdır. Yaparsjn elbet , kadınlarn elnden her ıs gelır 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 266 göst.
0 oy
34 cevap 805 göst.
28 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ceylin34 (1,698 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 962 göst.
13 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde ❣2 Prenses Annesi ❤ (531 puan) tarafından soruldu
0 oy
42 cevap 914 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Merva90 (133 puan) tarafından soruldu

411,604 soru

12,391,142 cevap

43,798 kullanıcı

Kategoriler

...