0 oy
159 göst.
Aile kategorisinde (231 puan) tarafından
Arkadaşlar burada fikir alışverişi için sorular soruluyor, cevaplar alınıyor. Kimi sorulara tecrübeyle cevap verilir ama kimileri gerçekten uzman fikriyle hareket edilmesi gereken şeyler. Bunu birkaç kişiyi okuyup dinleyip kendimize ve çocuğumuza en uygun olanı seçerek yapmak en iyisi. Ama ben buradaki yanlış yönlendirmeleri gördükçe çok üzülüyorum. Anneler çaresiz kalmış soruyor birileri de inanılmaz yanlış şeyler tavsiye ediyor. Örneğin; uyumayan bebeğe ağrısı olabilir fitil yap diye tavsiye edildiğini gördüm. Fitil en son tercihtir her durumda mesela. Sütten kesme, uyku, başka davranışlar bunlar hep çocuğun tüm hayatını etkileyecek şeyler. O yüzden size iki psikolog tavsiye etmek istiyorum. Belki sorularınıza cevap olur. İçinizi rahatlatır.

Biri pedagog uzman psikolog Adem Güneş : https://instagram.com/adem_gunes?utm_medium=copy_link

Diğeri de uzman psikolog Serap Minaz Kıratik : https://instagram.com/pskserapminazkratik?utm_medium=copy_link

Adem Güneş daha çok çocuk psikolojisi ile ilgili yazıyor. Yutup videoları falan da var çok faydalı. Kitapları da var. Serap hanım da çiftler hakkında da yazıyor çocuklarla ilgili de. İkisinin de dili çok anlaşılır. Bakmanızı tavsiye ederim. Çocuklarımız ne kadar sağlam psikoloji ile büyürse o kadar sağlıklı olacak yeni nesil. Allah kolaylık versin hepimize :)

2 Cevaplar

+2 oy
(1,586 puan) tarafından
Herkesten önce sizin psikiyatriye ihtiyacınız var bence kimin çocuğuna nasıl davranacağı veya nasıl yöntemle bakacağı siz dahil kimseyi ilgilendirmez ha yorum yaparsın yanlış olanı düzgün dille anlatırsın o ayrı ama başkalarının yorumuna burnunuzu sokupta dalga geçer şekilde cevap vermek haddinize değil herkez kendi anneliğine baksın tavsiyenizi verin isteyen uygular istemeyen uygulamz
(1,586 puan) tarafından
Ahaha gülüyorum çok şey bildiğinizi sanıp hiçbisey bilmeyişiniz komik yorumuma müdahil olduğun için yorum yapma gereğinde bulundum sende çocuğunu pofpofla canım her istediğini yap ağladığında büyüdüğünde ağlayan sen olursun yanlız yanlış yetiştirdiğin için size iyi günler siz kendiniz gidin pskıyatriye şükür benim ihtiyacim yok ne söylediğimi bilen bir insanım iyi günler. ..
(231 puan) tarafından
Tamam tamam sizsiniz evet. Cahillik mutluluk tabi. Allah daim etsin ne deyim :)
(1,586 puan) tarafından
Kendinizi baya bişey sanıyorsunuz ama hicbiseysiniz sadece çok bilmişlik yapıyorsunuz devam edin böyle işte çocuk gibi tartışın falan; ) cahil olsam senin gibi kendini akıllı sanan düzgün cevap veremezdim :) cevap dahi vermeme gerek yok kişi kendinden bilir işi
(620 puan) tarafından
Hiç bulaşma m.d. canım. Kendisinin psikolojik desteğe ihtiyacı var farkında değil.Entellektuelmis ya takılsın öyle
(1,586 puan) tarafından
Kendini birşey sanıp bide karşısındaki insana ***** muamelesi yapıyor ya gülüyorum canım kendi kafasına göre takılsın
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Adem Gunes i takip ediyorum cok begendigim bir yaklasimi var durumlara. 

Tesekkur ederim canim paylasim icin ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
5 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Zenan (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 34 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Pelin_22 (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
28 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 327 göst.
4 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

378,294 soru

11,322,867 cevap

34,773 kullanıcı

...