0 oy
111 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (466 puan) tarafından
Arkadaslar soru basliginda belirmisim beylikduzu devlet hastanesinde dogum yapan varmi aranizda

1 cevap

0 oy
tarafından
Ben yaptım cnm 
tarafından
Hemşireleri doktorları çok iyi kontorole oraya giderdim
(466 puan) tarafından
Ya cok sevindim canim kacinci cocugu dogurdun orda benim 4 sezeryan alirlarmi acaba
tarafından
Ben normal doğurdum ilk bebeğin cnm gittiğin bir doktor varmı
(466 puan) tarafından
Orda isim koyma islemi nasil ilerliyor sana zahmet anlatirmisin
(466 puan) tarafından
Bundan onceki gebeligimde halil diye bi doktira gidiyirdum beyenmedim icin artik gitmedim burak beyi cok ovuyolar onu arastirdim oda kanuniye gitmis orda gorev yapiyor gecen hafta gitim cok seker gibi bi doktir cok iyi
tarafından
Cnm evet orda bende isim koydum adını yazıyorsun bebeğin kendi adını adresini baba anne TC o kadar
tarafından
Cnm Ayşe bilgen diye bir doktor var şeker gibi ben hep onun yanına gittim
(466 puan) tarafından
Kardesim diyor sezeryana girerken form veriyorlar orda yaziyirsun dogrumu canim cok inanmadim kardesime ondan arastirmak istedim cunku dogum belgesi olmadan oyle bir islem yapiyolarmi ki
(466 puan) tarafından
Yaa tuh bugun acilmisti almadim ertan diye bi doktora aldim yarin icin insallh iyi bi doktirdur
tarafından
Sanetmiyorom cnm ben normal doğurdum ama tam bilgim yok
tarafından
Kız kesinlikle git o doktora ben çok sevdim çok ilgili
(466 puan) tarafından
Bende inanmadim ondan arastirip gitmek istiyorum oyle birsey yoksa kanuniyi dusunuyorum ama eyerki oyle birey varsa beylikduzune giderim insallh vardir
tarafından
Cnm ben kanunuyu sevmiyorum gerçekten çok kötü bir hastane bana kötü davrandılar ama bilemen
(466 puan) tarafından
Bende 3 dogumda oraya gitim ikisini sevk verdi ozele yoladi berbati adi ozeldi inan devlet daha iyi olirdu ucuncuyude kanunide yaptim guzeldi beyendim ama beylikduzunude cok onerdiler bana ondan arastirmak istedim yarin gidicem alirlarsa orda dogum dusunuyorum
(466 puan) tarafından
Randevu durebilsem gidicem bugun vardi bos yer almadim bir adama aldim bakim yarin nasil olucak
tarafından
Hayırlısıyla sağlıkla kucağına al cnm
(466 puan) tarafından
Amin canim sagolasin Allah razi olsun
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 136 göst.
20 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 2,346 göst.
27 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde elis (2,029 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 95 göst.
10 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde G.ll0 (1,572 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
21 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Seda_2 (108 puan) tarafından soruldu

407,030 soru

12,216,320 cevap

36,806 kullanıcı

...