0 oy
212 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar  hic diyor musunuz ben şunu yaptığımda zayıflıyorum şu yöntemle zayıflıyorum yok mu etkili bir yolunuz . Benim kızım 3 buçuk aylık emziriyorum ve baya kilo aldım. Hem emzirirken hemde de emzirmeyi bıraktıktan sonra nasıl bir yol izleyebilirim var mı bi yol 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Klasik cnim abur cubur ekmek hamur bunlari yeme  spor yapmalısın devaminda
tarafından
2 gündür başladım spora emziriyorum ve acıkıyorum  doğal olarak yaa
-Reklam-
0 oy
(4,679 puan) tarafından
Ayy valla benim yöntemim evin icinde yarış atı gbi kosusturmak 4 bebe var 52 kiloyum ama hic oturmam gun icinde manyak yemek yerim ama nereye gider anlamam hic 
tarafından
Yaaa ne güzel 52 kilo benim 1 tane bebeğim var ama bende çok oturmam ama alıyorum
0 oy
(671 puan) tarafından
Yemiyorum. Kesin çözüm. 

Stresliyken üzgünken yiyemem
tarafından
Ben aksine yerim sınirliyken stresliyken
0 oy
(5,117 puan) tarafından
Öncelikle şekeri bırakmak ve ekmeği de azaltmak ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak ( kızartma gibi) , canınız tatlı bir şey isterse meyve üzerine tarçın döküp yiyebilirsiniz. Sonra az ve sık yemek mesela ben hamilelikten önce kahvaltımı geciktirirdim saat 12 1 gibi kahvaltımı yapıyordum yulaf lapası çok doyurucu hemen 2 saat sonrasında sporumu yapıyordum :) Bunlar bebekle düzenli olur mu bilmiyorum ama spordan 1 saat sonra ise protein ağırlıklı besleniyordum. Gerçekten çok faydasını gördüm hem kilo verdim hem sıkılaştım. Sadece yemeden kesmekle olmuyor maalesef eğer çok fazla kilonuz varsa sarkma olabilir. Sporla birlikte dengelemek lazım. Günde en az yarım saatlik bir çalışma bir ayda bile size etkisini gösterecektir :)
tarafından
Spor dengesiz bende yaa bebeğim 3 buçuk aylık bakalım
(5,117 puan) tarafından
En azından yürüyüşle dengeleseniz bence etkili olur
tarafından
Havalar soğudu malum çocukla herşey zor oluyor bende şaşırdım nr yapacagimi yaa
0 oy
tarafından
Emzirmek. Su gibi oluyorum valla. Bi şişede su bitiriyorum emzirirken. Birde benim bebek durmuyor kucaklayıp saatlerce geziyoruz. 
tarafından
Bende emziriyorum yaa ama yok değişiklik.  Bol du mu içiyorsun doğru mu anladım
tarafından
Evet. Hele 40ım çikana kadar su gibi oluyo dm onun çok etkisi olmuştu. Çok kücük alt karnım kaldı. Ama yemeği fazla kaçırınca o çikiyor :D
tarafından
Bende çok içiyorum ama bana şu bile yarıyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 173 göst.
0 oy
6 cevap 206 göst.
2 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 601 göst.
25 Nisan 2022 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (252 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 62 göst.
28 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif&hanim (5,490 puan) tarafından soruldu

404,667 soru

12,122,349 cevap

36,476 kullanıcı

...