Kiz flim mi çıkarıyorsun vol 1 vol 2 allah iyiliğini vermesin
Ya vol 3 yokmu bu patlar ben sana soylim kuzu görümcelerin birkısmı hep kıskanç hep arsız hep yengelerini kıskanır seninkine o tarz aman boskoy bırak sevsin çocuğunu dua et çocuğunda kin kapmamis benimki ben doğum yaptım 5 gün bana görmemisin bebeği olmuş dedi haspam görmemisim tabi ilk çocuğum sonuçta
İki postu da okudum ikinizin da hatalı olduğu konular var o madem böyle gücenecek niye sormuş sende doktorun dediklerini söyleyip haftaya da sana geleceğiz zaten diye açıklama yapabilirdin ve senin en büyük hatan kendin söylemen eşine söyleyip ona söylettirseydin bunlar olmazdı ama görümcen büyük alınmış ve gereksiz yere bırak telefonda görsün sinirlenme sonra iyice sen kötü olma sen hiç bir şey yapma ki sonrasında bak gelin bana bunu yaptı diye de carlamasın ben bu konuda seni haklı buldum nedense madem yiğeni bu kadar kıymetli o zaman ilk önce görmeyi değil onun sağlığını düşünecek ben 38+5 haftalık doğum yaptım kimse gelmicek pandemi var dedik kimse eve adım dahi atamadı ha biz kayınvalidemlerde kaldık görümcem de vardı ama ona ses etmedik eşim iyi tamam dediği için geldi bize de bi kendi anneme bi kayınvalideme gittik sadece başka kimseyi görmedik. Burada iş birazda eşinin ben diyorum demesine bağlı ki kimse sana ses edemesin.
1,491,606 soru
24,373,568 cevap
348,178 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın