Kızlar merhaba travel sistem bebek arabam vardı ama çok yer kapladığı için bebeğim de sevmediği için dün başka başka bir araba aldık eskisini ihtiyacı olan birine çocuğumun hayrına vermeli miyim (eski diyorum ama bebeğim 9 aylık zaten çok kullanmadık arabamız old. İçin her yere araba ile gidip geldik) siz olsaydınız verir miydiniz verirsem pişman olmam çünkü hayır yapmak isterim durumumuz da öyle çok kötü değil yenisi kırılsa bir şekilde alabiliriz tekrar.
Ben elime geçen ne varsa veriyorum ihtiyacı olana hiç biriktiriyorum artık sende ver bence alacak durumun varsa çok mutlu oluyolar verilen kişiler benim için dünyaya bedel birini mutlu etmek
Canim şu dönemde kimin.gercektwn ihtiyacı var bilemiyoruz ama.bildigin tanıdığın biri var ise verebilirsin.. veya uygulama üzerinden hesaplı.bir fiyata satabilirsin . Atiuorum 500 ise piyasa fiyatı 300 ver ihtiyaç sahibi birine yine bir şekilde ulaşmış oluyor.
Pişman olmazsın canım hayrına yapılan iyiliklerin karşılığını Rabbim cok güzel veriyo içinden gelerek verirsen Allah işini gücünü de rast getirir
1,498,393 soru
24,476,232 cevap
355,576 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın