+1 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Çok uzun ama bence dinlenmesi gereken bi video olmuş denk gelip izledim ama galiba bende hackerlendim bi ara iyi tlf mobil işlemcim yoktu olsada para yok zaten kredi kartı kullanmıyorum 

Soyle anlatayım ltf gece kaltim mi ışığı yanık oluyordu ben işlem yapmadım bi kaç mesaj atıldığını fark ettim insgramda ama birşey var diye  tlf reset artırmıştım bütün bilgilerim sıfırlandı bu video  izleyince galiba banada virüs bulaşmış ozman zaten whatsabda kullanmıyorum bence ben ucuz kurtuldum sizde dikkat edin arkadaşlar hele ortak wi-fi lere çok ben belediyenin herkes kullanması için çarşı merkezdeki wifisi ne bağlanmıştım sanırsam ordan diyorum ama nerden olduğunu tabi tam hiç bir zamn bilemicem :(   kafamda deli sorular acaba kameradan izledimizi bizi ses kayıt yaptı mı inşallah sonra başka sıkıntılar çıkmaz 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Hadi yaa çok geçmiş olsun 

tarafından
Öyle değildir diye umuyorum adamı dinleyince daha çok dikat edecem artık
-Reklam-
0 oy
(928 puan) tarafından
Benimde flaşım yanıyordu kendine sürekli kamerayi aciyordum artık diyordum bak bak bişey yok benim hayatımda izlenecek oturuyoruz çok sıkıcı valla :))
tarafından
Hahaha Allah seni  :) benimkide öyle ki birşey yapamadan gitti sanırsam yada iyi niyetliydi sadece bi deneme yaptı gitti
(928 puan) tarafından
Dalga geçiyordum artık valla üstümü filan da değiştirken üstüne bişey atıyordum telefonun :) bir isin kotusu disardayken açılıyordu flaş millet onları videoya çekiyorum sanıyordu garip garip bakıyordu rezil oluyordum
tarafından
Allah allah acaba gerçekten sende mi vardı ozman ki nasıl geçti ya
(928 puan) tarafından
Valla bilmiyorum format atınca geçti
tarafından
Sende olmuş ozman bisiler ;)
0 oy
tarafından
Anammmm geçmiş olsun kuzum yaa
tarafından
Sagolasin canım yaaa :(

İlgili sorular

+3 oy
41 cevap 1,185 göst.
0 oy
52 cevap 1,986 göst.
0 oy
11 cevap 547 göst.
24 Eylül 2020 Diğer kategorisinde elis (2,032 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 550 göst.
3 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Beauty Alya & Mom (1,357 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,036 soru

23,770,644 cevap

315,939 kullanıcı

...