Merhba kızlar geçenlerde yine yazmıştım eşimle ilgili o tür kadınlarla mi konuşuyor diye yok dedi yemin etti çocuğunun üstüne wassapta 3 numara var di yurtdışından olan numaralar wassapta engellemişti bir insan durduk yere niye engeller o numaralar nasil orda rahatsız ediyorlardı dedi engelledim hiç inanasım gelmiyor kızlar icimfeki ses öyle demiyor bende 2 cocuk annesi 22 yaşında biriyim fizigim güzel bakımlı bir kadınım hamileydim yeni doğum yaptım 2 ay oldu erkekler niye aldatır kızlar ne istiyorlar ben istediğinin fazlasını verdiğimi düşünüyorum ama hak etmiyor bana yaptım demiyor açık açık şimdi bana trip atıyor bende yarın mesajda ona mutluluklar dileyip babamın evine gidicem biraz yanlız kalıp değerimizi anlamasını istiyorum sizce bu kadar büyütülecek bisi mi
Bu arada kızlar mesaj yazar ken klavye bölümü varya yazdıkça klavyenin üstüne tercih edeceğin kelimeler geliyor ve bisi fark ettim bu gelen kelimeler eski yazışmalar geliyor sizce doğru mu
Ah kuzum ah ben neler çektim bu pislik kadınlar yüzünden bara pavyona çok takılırdı hep ordakilerle görüşğrdü telde sürekli mesejları yakalrdım hatta aradım kadınları 5 yıl çektim bende çirkin biri de değilim aşırı kokoş sarışın biriyim naptım biliyrmusun eşim ilk aşkımdı çok sevdiğim için bende peşine takıldım oturduk beraber içtik bilmem naptık sonra pişman oldu ama artık güvenim kalmadı şuan şu saatte halen dşarda napıyo bilmiyorum keşke diyorum hiç evlenmeseydim bekar yaşasydım
Rahatlik batmasin sana bence tabiki canim büyüttün o engelledigi nurmalari disradan ara bak kim.acicak telefonlari ekle bak vapsatan yuzleri goruncekmi esin hayir adatmadim dediyse allaha birak ve esine inan bak ne guzel yuvan var sakin kendine babasinin evine gitti dedirtme bir kadin niye gidecek cocuk varken baba evine akilli olun. O gitsin evden siz zati evinizdesiniz bence hic uzatma simdilik inanir gibi yap ve takipte ol
Bence babanlara gitmek yerine onu biraz daha takip et. Farklı biseyler görürsen ya da hal ve hareketleri seni daha çok kuşkulandırırsa o zaman onunla ciddi bir konuşma yap, son çare olarak babanlara gitmeyi denersin canım.
1,486,348 soru
24,300,023 cevap
344,008 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın