Iki gün kayinvalidemler vardı yeni karantinadan çıktılar bize geldiler cumartesi pazarda kaldılar kayın validem zaten pisikoloji hapı kullanan biri birde evde kapanınca ice kötü olmuş iki gün durdu ama ellemedik karistirmadik yer bırakmamış özel yerler hariç düşünün mutfaklı musluk ağzını bile açmış içi kir dolu diye temizlemeye kalkmış sonrada contasini kaybetmiş sabah kaltim mutfağa gittim suyu bi açtım anaaaamm heryerden fışkırıyor şu eşime dedim anneeeee diye bağırdı benim hiç aklıma gelemdi neyse onu hallaetik tüm çiçeklerinin yerini değiştirmiş çocuklarının doplarini güya düzeltmiş ama bir birine katmış bir yandan gülüyorum bir yandan Allahhhhh diyorum yogurt çalmıştım çocuklar sütte kaymak ciktimi yemiyorlar bende kaymağını almadan caldimki tam yağlı yogurt olsun diye gece kalmış onun kaymağını almış Alalhim daha neler neler ama ben hiç kızmadım gidecek hiç bir yeri yok varsın yapsın benim evimde bari rahat etsin kafasını dağıtsın sitres yapmasın bende sabahtan düzeltim heryerimi ne yapamm bura yazıp bende sitres atmak istedim sanırsam okuduysanız teşekkür edrim kayinvalidmede dualarınızı bekleriz
Psikoloji hapı kullaniyomus zaten o yuzden yaptiklarini cok gormedm sen de cok gormemissin zaten iyi olmus
1,492,409 soru
24,385,555 cevap
348,990 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın