0 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Iki gün kayinvalidemler vardı yeni karantinadan çıktılar bize geldiler cumartesi  pazarda kaldılar kayın validem zaten pisikoloji hapı kullanan biri birde evde kapanınca ice kötü olmuş iki gün durdu ama ellemedik karistirmadik yer bırakmamış özel yerler hariç düşünün mutfaklı musluk ağzını bile açmış içi kir dolu diye temizlemeye kalkmış sonrada contasini kaybetmiş sabah kaltim mutfağa gittim suyu bi açtım anaaaamm heryerden fışkırıyor şu eşime dedim anneeeee diye bağırdı benim hiç aklıma gelemdi neyse onu hallaetik tüm çiçeklerinin yerini değiştirmiş çocuklarının doplarini güya düzeltmiş ama bir birine katmış bir yandan gülüyorum bir yandan Allahhhhh diyorum yogurt çalmıştım çocuklar sütte kaymak ciktimi yemiyorlar bende kaymağını almadan caldimki tam yağlı yogurt olsun diye gece kalmış onun kaymağını almış Alalhim daha neler neler ama ben hiç kızmadım gidecek hiç bir yeri yok varsın yapsın benim evimde bari rahat etsin kafasını dağıtsın sitres yapmasın bende sabahtan düzeltim heryerimi ne yapamm:) bura yazıp bende sitres atmak istedim sanırsam okuduysanız teşekkür edrim kayinvalidmede dualarınızı bekleriz :angel::D8-)

7 Cevaplar

0 oy
(177 puan) tarafından
Bı yandan üzüldüm bı yandan evlerden uzak dedim bı yandan da Allah affetsin güldüm ama inşallah iyileşir kuzum 
tarafından
Zor kuzum on yıllık gelim git gide kötüleşiyor senin altı ayı hiç konuşmaz yerinden kıpırdamaz kalan altı ayı da böyle yerinde hiç durmaz durmadan temizlik yapar ellerini bir gor deterjandan çatlamış   Allah evlerden irak bir kayın baba varki bende ben kayınvalidemden çok ona hastalanıyorum ilet bi adam
(177 puan) tarafından
Allah sabır versin
tarafından
Aminnn❤❤❤❤
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah şifa versin canım ama çok takmamaya bak idare edeceksiniz birbirinizi olsun eşya tekrar katlanır Allah sağlık versin gerisi hallolur 
tarafından
Aynen oyle yaprken çok takmıyorum sabır çekiyorum ama toplarken birazcık söyleniyor olabilirim:)
tarafından
O kadar olur canım artık :D
0 oy
tarafından

Psikoloji hapı kullaniyomus zaten o yuzden yaptiklarini cok gormedm sen de cok gormemissin zaten iyi olmus :)

tarafından
Aynen oyle canım ❤
0 oy
tarafından
Cidden seni tebrik ediyorum böyle anlayışlı ve dusunceli oldugun icin baskasi olsa onu yapti bunu yapti der mesela gerci kaynanadan kaynanayada fark oluyor tabikide ama boyle dusunmen beni mutlu etti sahsen
tarafından
Bilerek ve isteyerek yapmadığını içinde kötülük olmadığını bildiğim için kıyamıyorum teşekkür ederim
0 oy
(14,923 puan) tarafından
Ne iyi niyetlisin canım ya. Rabbim mükâfatını verir inşAllah sana ☺️ napacaksin atılmaz da 
tarafından
Aynen oyle hasta olmasa art niyet ararım ama farkında olmadan yapıyor bazi şeyleri evleri masumlar apartmanı gibi elleri çatlamış çamaşır suyu kullana kullana
(14,923 puan) tarafından
Yazık ya o bile kötü aslında rabbim sağlık versin
tarafından
Evet çok açıyorum Allah şifa nasip eylesin inşallah
0 oy
tarafından
Öncelikle çok anlayışlısın maşallah 

Psikolojik rahatsızlık çok illet bir şey doğru düzgün tedavisi bile yok çekenede zor yanında kalanada zor bu süreçte

İnsan bazen kendi annesine bile katlanamıyır söyleniyor ama takdir ettim seni hastalığın bilincindesin
tarafından
Yani evet art niyet olsa zaten sabredilecek birşey değil ama hastalık gerçekten

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 564 göst.
20 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Deflin (544 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 413 göst.
28 Nisan 2023 Diğer kategorisinde 2 canli (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 455 göst.
3 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Biriiii (148 puan) tarafından soruldu